ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Καζλάουσκας: "Την Κυριακή θα είμαστε πλήρεις"

Καζλάουσκας: "Την Κυριακή θα είμαστε πλήρεις"

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Γιόνας Καζλάουσκας ενημέρωσε πως την Κυριακή θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Κρστιτς

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε εύκολα με σκορ 98-63 της Κράσνιε Κρίλια και ο Γιόνας Καζλάουσκας δεν μπορούσε παρά να μείνει ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του παρά το γεγονός ότι έπαιξε με πολλές απουσίες.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την ελπίδα του ότι στην προπόνηση της Κυριακής θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανόμενου και του Νέναντ Κρστιτς.

"Παρ' ότι είχαμε κάποια θέματα τραυματισμών μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια και πως δουλέψαμε στις προπονήσεις. Ξεκινήσαμε καλά στην άμυνα, δημιουργήσαμε μεγάλη διαφορά και δεν ξεχάσαμε τον κόσμο μας, δημιουργώντας αρκετές εντυπωσιακές φάσεις γι' αυτόν", υπογράμμισε ο Καζλάουσκας και συνέχισε:

"Περιμένουμε τους τραυματίες παίκτες μας να επιστρέψουν. Ελπίζω, ότι θα έχουμε πλήρες ρόστερ στην προπόνηση της Κυριακής. Βέβαια δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι όλοι θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι κόντρα στην Κίμκι την Τρίτη".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ