STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κέντρικ Ναν: "Από τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο ο Παναθηναϊκός, έχουμε ακόμη έναν τίτλο μπροστά μας"

Κέντρικ Ναν: "Από τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο ο Παναθηναϊκός, έχουμε ακόμη έναν τίτλο μπροστά μας"
Με το 7ο αστέρι η φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Να κλείσει τη σεζόν στην κορυφή και της Ελλάδας θέλει ο Κέντρικ Ναν, όπως δήλωσε μετά από την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη.

Η κατάκτηση της EuroLeague πέρασε στην ιστορία, ο Παναθηναϊκός γύρισε στην πραγματικότητα της Stoiximan Basket League, έκανε το 1-0 απέναντι στον Άρη στην ημιτελική σειρά και θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να καθαρίσει το απόγευμα της Κυριακής (2/6 στις 16:45). Ο Κέντρικ Ναν σκέφτεται ήδη τους τελικούς, καθώς όπως δήλωσε στην ΕΡΤ, θέλει να κλείσει τη φετινή σεζόν με τον τίτλο και του πρωταθλητή Ελλάδας.

"Η κατάκτηση της EuroLeague είναι τεράστιο επίτευγμα, παίζουμε ο ένας για τον άλλο και ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει. Νιώθω την οικογενειακή ατμόσφαιρα. Έχουμε φοβερούς οπαδούς, τους καλύτερους στην Ευρώπη και έχουμε φοβερή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο και νιώθω μέλος του. Δεν θέλω να χάνω, σιχαίνομαι την ήττα. Έχουμε ακόμη έναν τίτλο μπροστά μας, βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά μέχρι να τα καταφέρουμε" είπε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός σούπερσταρ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ