ΑΡΗΣ

Κέρασε ο Τζεβελέκης

Κέρασε ο Τζεβελέκης
Τζεβελέκης

Την προπόνηση επισκέφθηκε την Κυριακή ο Θανάσης Τζεβελέκης που κέρασε και μίλησε στους παίκτες

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που βρέθηκε στην προπόνηση ο ισχυρός άνδρας του Άρη, ο οποίος αφού κέρασε τους αθλητές και το τεχνικό τιμ, ζήτησε για δώρο τη νίκη επί του Ολυμπιακού την Τετάρτη.
Το συγκεκριμένο ματς χαρακτήρισε ως μεγάλη ευκαιρία για τους "κίτρινους" να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και να ξεχάσουν μία και καλή την άσχημη πορεία στους τελευταίους αγώνες.

Συγκεκριμένα τους είπε: " Ήταν μια άσχημη ήττα αυτή από τον Πανελλήνιο. Δεν τιμά τον Άρη, ούτε εσάς ως επαγγελματίες. Με τέτοιες εμφανίσεις αδικείτε οι ίδιοι τους εαυτούς σας. Χρειαζόμαστε μια μεγάλη νίκη. Μπορείτε, όταν παίζετε σύμφωνα με τις πραγματικές σας δυνατότητες, να κερδίσετε οποιονδήποτε αντίπαλο".

Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό
Όσον αφορά στα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη, 15:45), η προπώλησή τους ξεκινάει την Τρίτη όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση ανέφερε: " Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΚΑΕ που στεγάζονται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600) από τις 09:00 έως τις 19:00, τον ΑΣ Άρη (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), τους Συνδέσμους Φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), αλλά και την Τετάρτη (21/01) από τα εκδοτήρια του γηπέδου".

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 2-3: 20 ευρώ (εκτός των διακεκριμένων θέσεων)
Θύρα 4: 20 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 15 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Δώστε ραντεβού με την τύχη σας

Οι μεγάλες κληρώσεις της KAE συνεχίζονται. Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, η KAE θα κληρώσει δύο ακόμη μηχανάκια για τους φιλάθλους, προσφορά ενός από τους επίσημους υποστηρικτές της ομάδας την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση ανέφερε: " Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την Τετάρτη (21/01) στο Αλεξάνδρειο. Το ραντεβού μας έχει οριστεί στις 15:45 και δεν πρέπει να λείψει κανείς. Γεμίστε ασφυκτικά το γήπεδο βοηθώντας την αγαπημένη μας ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να φύγει με το μεγάλο δώρο".





















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ