Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Κεραυνός εν αιθρία!

Κεραυνός εν αιθρία!
Μπάλα

Ο Κεραυνός Αιγίου έστειλε επιστολή στον Γιάννη Ιωαννίδη για το σήριαλ των... συγχωνεύσεων

Η ανακοίνωση:
"Κύριε υπουργέ,

Ως γνωστόν ο σύλλογός μας ανήκει στους ελάχιστους εκείνους που λειτουργούν με απόλυτη οικονομική και εν γένει υγεία, διαθέτοντας πολυπληθείς Ακαδημίες και έχοντας την στήριξη του Δήμου Αιγίου, όλων των τοπικών φορέων και του επιχειρηματικού κόσμου, γεμίζοντας ασφυκτικά το γυμναστήριο κάθε αγωνιστική.

Κύριε υπουργέ, από τα μέσα Μαΐου που τελείωσαν τα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών και επί περίπου τρεις μήνες παρακολουθούμε (χωρίς να συμμετέχουμε) καθημερινά διάφορα σενάρια συγχωνεύσεων, αποχωρήσεων, απορροφήσεων και εξαγορών ομάδων σε όλες τις κατηγορίες, που δυσφημούν το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, πολλοί σύλλογοι από την Α1 έως και τα τοπικά πρωταθλήματα δεν γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε και τι προγραμματισμό θα κάνουμε.

Εμείς εξ αρχής πιστεύουμε ότι τις λύσεις έπρεπε να τις δώσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και όχι ο ΕΣΑΚΕ, ούτε η ΕΟΚ.

Κύριε υπουργέ, σας παρακαλούμε να δώσετε άμεσα κατευθυντήριες γραμμές προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, να πάρει απόφαση για μία βραχύχρονη και τελεσίδικη ημερομηνία λήξεως όλων αυτών των σεναρίων, που αμαυρώνουν την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Για το ΔΣ,
ο πρόεδρος Χάρης Μπόγδανος".











TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ