ΑΡΗΣ

Κέρδισε Ηλυσιακό, φόβοι για Χατζηβρέττα

Κέρδισε Ηλυσιακό, φόβοι για Χατζηβρέττα
μπλατ

Με κορυφαίο τον Ρίτσαρντσον (21 π.) ο Άρης πήρε φιλική νίκη (104-76) με Ηλυσιακό. Φόβοι για Χατζηβρέττα

Κορυφαίος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ο Τζέρεμι Ρίτσαρντσον που σημείωσε 21 πόντους που όμως εκτός του Αμερικανού φόργουορντ είχε άλλους τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και πιο συγκεκριμένα τους Ουόλς, Κακιούζη, Ντικούδη και Μπετς.
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι τι κι αν ήταν φιλικό το παιχνίδι ο Μπλατ ζήτησε πίεση από τους παίκτες και ειδικότερα στα τέσσερα από τα πέντε δεκάλεπτα και μάλιστα σε όλο το παρκέ με αποτέλεσμα να ανάγκασε τον Ηλυσιακό σε ουκ ολίγα λάθη.

Κι όσο για το αρνητικό του φιλικού για τον τεχνικό του Άρη αυτό είχε να κάνει με το ότι στο ζέσταμα τον Νίκο Χατζηβρέττα πιθανότατα υπέστη θλάση στη γάμπα με τον αρχηγό του Άρη στην διάρκεια της αυριανής ημέρας να υποβάλλεται σε μαγνητική τομογραφία.

Στην αντίπερα ο Στέργιος Κουφός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του βλέποντας τον Οθέλο Χάντερ να ξεπέρασε την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και αγωνίστηκε κανονικά. Αντίθετα ο Γουόρεν Κάρτερ έπαιξε ελάχιστα καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για αιμάτωμα που λογικά δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Τα δεκάλεπτα: 21-26, 30-49, 38-69, 58-83, 76-104

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Κουφός): Καπινιάρης 4, Κουκουλάς 5, Κάμινγκς 2, Καρύδας 8(1), Κάρτερ 4, Παπανικολάου 16(2), Παπαδάκης 3(1), Χατζής 2, Αθανασούλας 2, Σιούτης, Βιδάλης 6(1), Γαλιώτος, Ιωάννου 6(1), Χάντερ 16, Κασελάκης 2.

ΑΡΗΣ (Μπλατ): Ούολς 12(1), Κακιούζης 15(1), Κλαρκ, Ρίτσαρντσον 21(5), Παόυνιτς 8, Μάιλς 9(1), Σκορδίλης 9, Αργυρόπουλος, Μπάρλος 5(1), Ντικούδης 10, Μπετς 13.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ