ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε μια τηλεόραση Tesla Android TV 40'' από το SPORT24 και το Stoiximan AegeanBall Festival

Κέρδισε μια τηλεόραση Tesla Android TV 40'' από το SPORT24 και το Stoiximan AegeanBall Festival

Το SPORT24 σε συνεργασία με το Stoiximan AegeanBall Festival τρέχουν έναν διαγωνισμό και σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε μια τηλεόραση Tesla Android TV 40''.

Μεγάλος διαγωνισμός τρέχει στο Instagram του SPORT24 σε συνεργασία το Stoiximan AegeanBall Festival το οποίο θα πραμγατοποιηθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά, 28 με 30 Ιουνίου στη Σύρο.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο 3X3 μπασκετικό γεγονός της χώρας ου συνδυάζει την παρουσία παγκόσμιων αστέρων του μπάσκετ, με Ολυμπιονίκες, παιδιά ακαδημιών, νέους και νέες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Η σπουδαία διοργάνωση που ακολουθεί το όραμα του δις πρωταθλητή και ρέκορντμαν της Ευρωλίγκα Γιώργου Πρίντεζη, φιλοξένησε το 2023 χιλιάδες επισκέπτες μετατρέποντας την ιστορική Πλατεία Μιαούλη στον απόλυτο μπασκετικό προορισμό.

Η Tesla Android TV 40'' είναι Smart Android TV με ενσωματωμένο Chromecast που σου επιτρέπει να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο στη μεγαλύτερη οθόνη.

Διαθέτει απεριόριστες εφαρμογές, τηλεχειριστήριο Bluetooth, εύκολες ρυθμίσεις, βοηθό Google στην Android TV και ενσωματωμένο Chromecast.

Πώς μπορείς να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό που θα τρέχει μέχρι την Τετάρτη 26 Ιουνίου; Με τρία απλά βήματα.

• Να κάνει FOLLOW το @aegeanballfestival

• Να κάνει FOLLOW την @progame.sa

• Να κάνει TAG ένα φίλο

TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ