EUROLEAGUE

Κέτσμαν: "Έδειξε χαρακτήρα ο ΠΑΟ"

Κέτσμαν: "Έδειξε χαρακτήρα ο ΠΑΟ"
Κέτσμαν

Ο Ντ. Κέτσμαν υποκλίνεται μέσω του Sport24.gr στον χαρακτήρα του ΠΑΟ κι ελπίζει ότι θα νικήσει το Μαρούσι

Μπορεί η Παρτίζαν να μπήκε σε περιπέτειες, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο για τον Ντούσαν Κέτσμαν ήταν θέμα χρόνου, η πρώην ομάδα του να πραγματοποιήσει μια τέτοια εμφάνιση.
Κι αυτό γιατί... «πριν το παιχνίδι με εμάς είχαν 0-4 στο TOP 16 και αποκλείστηκαν απο το φάιναλ φορ. Αυτή σίγουρα δεν ήταν η πραγματική τους εικόνα», σχολίασε ο Σέρβος γκαρντ.

-Ντούσαν, θέλατε τη νίκη, ωστόσο φαίνεται ότι και ο Παναθηναϊκός την ήθελε πολύ κυρίως για λόγους γοήτρου.

"Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, που έπαιξε σαν πρωταθλητής Ευρώπης. Έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι κι έπαιξαν επιθετικά στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός σούταρε πάρα πολύ και ειδικά οι σούτινγκ γκαρντ, οι Νίκολας και Περπέρογλου ήταν πολύ εύστοχοι".

-Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός αφυπνίστηκε αργά στο TOP 16;

"Όχι, δεν πιστεύω ότι ξύπνησαν αργά. Δεν ήταν τυχεροί, γιατί θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει κάποιο από τα τρία πρώτα παιχνίδια, ειδικά αυτό με το Μαρούσι, καθώς έχασαν στα τελευταία λεπτά. Όπως είπα, ο πραγματικός Παναθηναϊκός με την ποιότητα που διαθέτει ως ομάδα, φάνηκε απόψε (σ.σ. χθες)".

-Την επόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Μαρούσι. Πιστεύεις ότι θα κάνει ό,τι και με σας, προσπαθώντας να μην παίξει κανέναν ρόλο στο παιχνίδι της πρόκρισης;

"Ξέρετε κάτι; Ο Παναθηναϊκός έδειξε το χαρακτήρα του στο μεταξύ μας παιχνίδι. Αν κάποιος ήταν καχύποπτος για το αποψινό παιχνίδι, είδε ότι ο Παναθηναϊκός δεν χαρίζεται σε κανέναν. Κι αυτό γιατί θέλουν να κερδίζουν κάθε παιχνίδι, ακόμα και τώρα που έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης".

-Αλλά εσείς από την πλευρά σας, θέλετε να ελπίζετε ότι ο Παναθηναϊκός θα νικήσει;

"Φυσικά κι ελπίζουμε ότι θα νικήσει το Μαρούσι, αλλά και τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και να παίξουμε καλά στην Βαρκελώνη. Αλλά η Μπαρτσελόνα είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και δεν θα είναι εύκολο ματς".

-Τι έχεις να πεις για τον κόσμο, του οποίου η παρουσία ήταν συγκινητική παρ’ ότι χάσατε ένα εντός έδρας παιχνίδι και μάλιστα με μεγάλη διαφορά;

"Οι φίλαθλοί μας είναι φανταστικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Είναι κοντά μας πάντα και ακόμα περισσότερο σε μεγάλους αγώνες. Ελπίζω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν όπως έκαναν κόντρα σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο. Στον Παναθηναϊκό εύχομαι μετά την απώλεια των δύο στόχων του, να ...χαμογελάσει στον τρίτο. Όσο για μας, παρ’ ότι χάσαμε, ελπίζω να έρθουν πολλές νίκες και πολλά τρόπαια".




















TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ