ΠΑΟΚ

Κίεβο καλεί Χαριτόπουλο

Κίεβο καλεί Χαριτόπουλο
Χαριτόπουλος

Τον Δημήτρη Χαριτόπουλο φαίνεται να έχει "βάλει στο μάτι" η Ντιναμό Κιέβου

Η Ντιναμό Κιέβου σύμφωνα με πληροφορίες έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Χαριτόπουλο εδώ και μέρες με τον δυναμικό φόργουορντ του ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά ο δυναμικός φόργουορντ από την πλευρά του φροντίζει να κλείνει τα αυτιά του και να δίνει τον πρώτο λόγο στον «Δικέφαλο» τιμώντας το συμβόλαιο που έχει και για την επόμενη χρονιά.
Κάτι ανάλογο μάλιστα ισχύει και με το φλερτ που φέρεται να υπάρχει προς την πλευρά του Χαριτόπουλο από το Μαρούσι. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του διεθνή φόργουορντ είναι αρκετά υψηλό σύμφωνα με το μπάτζετ του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να του γίνει η σχετική κρούση και μάλιστα σύντομα.

Από την πλευρά του ο Ταμπ Μπάλντγουιν από την Νέα Ζηλανδία όπου βρίσκεται είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της διαμόρφωσης του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου του ΠΑΟΚ. Το βάρος φαίνεται να έχει πέσει στην ελληνική αφορά και τους Κυρίτση και βασικό αντίπαλο την ΑΕΚ, Πρόδρομο Νικολαϊδη, Καμπερίδη, Ασημακόπουλο και Πασχάλη.


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ