ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κηφισιά, όπως λέμε Ερυθρός Αστέρας

Κηφισιά, όπως λέμε Ερυθρός Αστέρας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν στο παρκέ, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (11/1, 17:00). Χωρίς προβλήματα η προπόνηση. Ημέρα χορηγών στην Ακαδημία (pics).

Η νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα ήρθε με υπέρ το δέον αγχωτικό τρόπο, κάτι που προφανώς δεν άρεσε στον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο προπονητής των "πρασίνων" επεσήμανε στους παίκτες του μερικά από τα λάθη που έγιναν χθες (8/1) απέναντι στην ισπανική ομάδα, τονίζοντας πως η εικόνα του "τριφυλλιού" πρέπει να αλλάξει άμεσα. Κι ο αγώνας με την Κηφισιά (11/1, 17:00) είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρίας για να γίνει μια νέα αρχή.

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν για τον Παναθηναϊκό, πλην φυσικά του Λευτέρη Μποχωρίδη που ακόμη δεν είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να δώσει το "παρών" στη δωδεκάδα.

Κηφισιά, όπως λέμε Ερυθρός Αστέρας

Ημέρα χορηγών στην Ακαδημία

Εξάλλου, ξεχωριστή ήταν η σημερινή ημέρα (9/1) για τους αθλητές της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκού, αφού βρέθηκαν -μαζί με τους γονείς τους- στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν την "Ημέρα Χορηγών". Εκπρόσωποι των χορηγών ανέπτυξαν θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος τα οποία προκάλεσαν την προσοχή του ακροατηρίου.

Συγκεκριμένα ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Microsoft Hellas, κ. Τιμος Πλατσάς ανέπτυξε το θέμα της μόλυνσης του περιβάλλοντος μέσω του Skype in the classroom.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

" Ο κ. Στέφανος Αλεβίζος, ψυχολόγος του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού", σε συνεργασία με την εταιρεία "Stoiximan.gr" ανέπτυξε το θέμα της ενδοσχολικής βίας.

Επίσης θέματα διατροφής, ανάπτυξης και άσκησης αναλύθηκαν απο την κ. Μαρία Καράντζα-Χαρώνη (παιδίατρος-ενδοκρινολόγος, επιστημονική υπεύθυνο του τμήματος παιδοενδοκρινολογίας, παχυσαρκίας κι ελέγχου βάρους παίδων/εφήβων) και την κ. Νίκη Φίλιππα, κλινική διαιτολόγο/διατροφολόγο του τμήματος παχυσαρκίας κι ελέγχου βάρους παίδων/εφήβων) εκ μέρους του Νοσοκομείου Παίδων "Μητέρα".

Κηφισιά, όπως λέμε Ερυθρός Αστέρας

Ο κ. Άρης Κατσαϊτης, Διευθυντής ξενοδοχειακών υπηρεσιών κι εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας Hellenic Seaways ανέπτυξε το θέμα της αλληλεγγύης και της συνεργασίας ως προς την επίτευξη των στόχων.

Άλλωστε το πνεύμα των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αφορά σε ολοκληρωμένη συνεργασία με τους αθλητές και τους γονείς τους και δεν περιορίζεται απλά σε εκμάθηση μπασκετ. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που ποντάρει στις κοινωνικές σχέσεις, στην ενασχόληση με θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος και στη δημιουργία σωστών φιλάθλων, ανθρώπων κι αθλητών.

Χαιρετισμό απηύθηναν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο Διευθυντής Λειτουργίας των Ακαδημιών, κ. Αριστείδης Χριστόπουλος και ο Διευθυντής των Ακαδημιών κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης ο οποίος έκοψε και την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των Ακαδημιών.

Στο τέλος κατόπιν κληρώσεων οι τυχεροί επιβραβεύτηκαν με δώρα των χορηγών.

Η έντονη παρουσία και συμμετοχή των αθλητών και των γονιών τους πιστοποιεί τη χρησιμότητα των συγκεκριμένων ενεργειών που φυσικά θα συνεχιστούν".

Κηφισιά, όπως λέμε Ερυθρός Αστέρας
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ