ΑΡΗΣ

Κίνδυνος FIBA από Σκορδίλη

Κίνδυνος FIBA από Σκορδίλη
INTIME SPORTS

Ο Γάιος Σκορδίλης όχι απλώς δεν εμφανίστηκε στην σημερινή απογευματινή προπόνηση του Άρη στο Αλεξάνδρειο αλλά όλα δείχνουν πως είναι αποφασισμένος να προσφύγει στην FIBA.

Ο Κερκυραίος σέντερ ήταν να επιστρέψει σήμερα στην Θεσσαλονίκη από την γενέτειρά του όπου μετέβη την περασμένη Τετάρτη για προσωπικούς λόγους αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Μία κίνηση με την οποία έδειξε να επιμένει στην απόφασή του να θεωρεί εαυτό εκτός ομάδας κάτι που ισχύει πλέον σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και από πλευράς του τεχνικού της ομάδας, Λευτέρη Σούμποτιτς.

Ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός του Άρη είχε κάνει την περασμένη Τετάρτη δεκτό το αίτημα του Κερκυραίου σέντερ μία μέρα μετά την ενημέρωση που είχε για την κίνησή του να προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασής του ζητώντας το ποσό των 200.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αυτήν, όπου συμπεριλαμβάνεται και το ποσό των 110.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Σκορδίλης απαιτούσε μέχρι την περασμένη Τετάρτη (07/04) να πληρωθεί τα χρήματα που του οφείλονταν.

Αυτά που έχει λαμβάνειν από την περσινή αγωνιστική περίοδο αλλά και εκείνα που αντιστοιχούνε στην τρέχουσα χωρίς όμως αυτό να συμβεί και πλέον όπως αφήνει να εννοηθεί η πλευρά του είναι πιθανό το ενδεχόμενο προσφυγής στην FIBA.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά δεν κρύβει πως ο Σκορδίλης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ελεύθερος να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί εκτός Ελλάδος.

Κατά τα άλλα ο Σούμποτιτς είδε προς ικανοποίησή του στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας του για το μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο να μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες του.

Για πρώτη φορά στον Δημήτρη Βεργίνη, τον Αμερικανό Μπρένταν Ουίντερς, τον αρχηγό του Άρη Νίκο Χατζηβρέττα αλλά και τον Χρήστο Ταπούτο με τους τρεις τους να είχανε απουσιάσει από το τελευταίο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά λόγω τραυματισμών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ