ΑΡΗΣ

Κινείται για προσφυγή και ο Ντικούδης

Κινείται για προσφυγή και ο Ντικούδης
Ντικούδης INTIME SPORTS

Το χορό των προσφυγών άνοιξε την Τρίτη ο Νίκος Μπάρλος, αλλά τα προβλήματα για τον Άρη δεν θα τελειώσουν εκεί, αφού θα τον συνεχίσει ο Δήμος Ντικούδης.

Ο Έλληνας φόργουορντ αναμένεται ν' ακολουθήσει την δικαστική οδό για να διεκδικήσει χρήματα που του οφείλονται, τα οποία ανέρχονται σε μισθούς πέντε μηνών.

Η πλευρά του παίκτη δεν έκανε κάποιο σχόλιο και αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα αποταθεί μόνο στα ελληνικά δικαστήρια ή θα πάει ακόμη και στην FIBA.

Τα προβλήματα για την ΚΑΕ Άρης πάντως, δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα χρέη προς το πρόσωπο του παίκτη που αφορούν στην προηγούμενη χρονιά.

Ο Ντικούδης άλλωστε είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι κλειστό διετές συμβόλαιο και σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση για αυτό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αναμένεται να διεκδικήσει και αυτό (σ.σ. τα χρήματα για τη φετινή περίοδο 2010-2011 είναι σύμφωνα με πληροφορίες 275.000€).

Όσον αφορά στην απόφαση του έμπειρου αθλητή, έχει να κάνει με το γεγονός ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε την Τρίτη (12/10) από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με τον εκπρόσωπό του δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη πρόταση όπως αναμενόταν.

Πλέον απομένει να φανεί στις επόμενες μέρες αν θα υπάρξει νέα επαφή από πλευράς της ΚΑΕ Άρης για να κλείσει το θέμα προς αποφυγή της δικαστικής διαμάχης αλλά και της λύσης του συμβολαίου του.

Μία εξέλιξη που θα αποβάλει μία και καλή για την ΚΑΕ Άρης το βάρος του υψηλού συμβολαίου του Ντικούδη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ