ΑΡΗΣ

Κινγκ: "Είμαι ενθουσιασμένος"

Κινγκ: "Είμαι ενθουσιασμένος"

Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί με την φανέλα του Άρη, δήλωσε ο Άντονι Κινγκ κατά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ Άντονι Κινγκ.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Άρη, στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του, τόνισε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί με την "κίτρινη" φανέλα, προσθέτοντας πως περιμένει πως και πώς να ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας στο Αλεξάνδρειο.

Αρχικά ο Άντονι Κινγκ που θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τον Άρη την Τρίτη του Πάσχα, δήλωσε πως: " Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στον Άρη, σε μια ομάδα με τέτοια ιστορία και παράδοση. Γνωρίζω το στόχο της ομάδας και θα κάνω τα πάντα ώστε να τη βοηθήσω να τον επιτύχει.

Ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα δυνατό και ανταγωνιστικό και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του. Από αύριο θα ξεκινήσω προπονήσεις και θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται δεδομένου ότι ο πρώτος αγώνας των πλέι οφ ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο".

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο Αλεξάνδρειο, δήλωσε: " Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους του Άρη. Έχω μάθει ότι η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο είναι εκπληκτική και θέλω να τη ζήσω από κοντά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ