ΑΡΗΣ

Κινγκ: "Ευκαιρία για μένα ο Άρης"

Κινγκ: "Ευκαιρία για μένα ο Άρης"

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Άρη, Άντονι Κίνγκ, μίλησε για τον ίδιο αλλά και για τα συναισθήματα του μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 χαρακτήρισε ως ευκαιρία για την καριέρα του τον ερχομό του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα ο πρώην παίκτης – την τελευταία διετία – της κυπριακής ΕΘΑ με την οποία στο φετινό πρωτάθλημα της Κύπρου αναδείχθηκε και MVP αυτού τόνισε πως είναι έτοιμος για το ντεμπούτο το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο στο πρώτο παιχνίδι της σειράς του Α΄ γύρου των πλέι οφ με το Μαρούσι.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Κίνγκ είπε: "Είναι μια σημαντική ευκαιρία για μένα και θέλω πραγματικά να παίξω και να βοηθήσω με τον καλύτερο τρόπο την νέα μου ομάδα. Ο Άρης μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω το βήμα παραπάνω σε μια πολύ καλή ομάδα και σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα",

ενώ συνέχισε λέγοντας: "Όλα λειτουργούν πολύ γρήγορα. Όλοι με βοηθούν πάρα πολύ στο να εγκλιματιστώ στις νέες συνθήκες. Ο Μπόμπι Μπράουν μου έδωσε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για την ομάδα, τον κόσμο και την ιστορία της".

Σκιαγραφώντας το αγωνιστικό του προφίλ, ανέφερε: "Είμαι ένα παίκτης που κάνει λίγο από όλα. Μπορώ να σουτάρω, να παίξω χαμηλά να πηδήξω ψηλά και να πάρω ριμπάουντ. Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα από το παιχνίδι με το Μαρούσι (30/4, 17:00). Αν δεν βρω τον ρυθμό μου επιθετικά, θα βοηθήσω στον αμυντικό τομέα όπως μπορώ".

Τέλος ο Κίνγκ μιλώντας για το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα και την επόμενη χρονιά, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: "Από την στιγμή που βρίσκομαι σε μια ιστορική ομάδα και σε ένα καλό πρωτάθλημα υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα να συνεχιστεί η συνεργασία μας και την επόμενη χρονιά. Τώρα όμως προέχει να κοιτάξουμε τα πλέι οφ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ