ΑΡΗΣ

Κινγκ και Τσικιτισβίλι ή Σκορδίλης

Κινγκ και Τσικιτισβίλι ή Σκορδίλης

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μπορεί να μην προχώρησε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην ανακοίνωση κάποιου Αμερικανού όπως είχε προαναγγείλει λίγες ώρες νωρίτερα ο Λευτέρης Σούμποτιτς ωστόσο ο εκλεκτός του είναι ο Άντονι Κινγκ.

"Πιστεύω ότι σήμερα το βράδυ θα έχουμε μία ανακοίνωση με Αμερικανό ή αύριο το αργότερο και είμαι σίγουρος ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας αισιοδοξώ πως θα πετύχουμε να κλείσουμε και έναν ακόμη παίκτη", με αυτόν να είναι ο Νικολόζ Τσικιτισβίλι.

Τάδε έφη Λευτέρης Σούμποτιτς μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ίκαρο Καλλιθέας για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και απομένουν οι εξελίξεις.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έχει ήδη αποστείλει τις προτάσεις της για μηνιαία συμβόλαια στους Κινγκ και Τσικιτισβίλι που την στιγμή αυτή αποτελούνε τις δύο βασικές επιλογές του Σούμποτιτς για την ενίσχυση της ρακέτας του εν όψει των πλέι οφ.

Για αυτό εξάλλου και ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός έχει κάθε λόγο να επιθυμεί να τους έχει στην διάθεσή του αν όχι χθες ή σήμερα το αργότερο μέχρι αύριο Μεγάλη Παρασκευή με εξελίξεις πάντως να αναμένονται σήμερα Μεγάλη Πέμπτη.

Ο Κινγκ πρόκειται για 26χρονο Αμερικανό σέντερ και MVP του φετινού κυπριακού πρωταθλήματος με την ΕΘΑ όπου είχε μ.ο. 14,3 πόντους και 10 ριμπάουντ και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα μείνει στην ομάδα της Κύπρου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κι όσο για τον Τσικιτισβίλι στα θετικά του 25χρονου Γεωργιανού με ύψος 2.11μ. που είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της θητείας του στην ισπανική Λαγκούν είναι ότι είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος από την παρουσία του σε αυτό το 2009 με τον Πανιώνιο.

Ωστόσο το αν τελικά το φλερτ μαζί του προχωρήσει ή όχι φαίνεται πως θα εξαρτηθεί από τον Γάιο Σκορδίλη. Από το αν ο Κερκυραίος σέντερ που όλες αυτές τις τελευταίες μέρες παραμένει στην γενέτειρά του θα αλλάξει στάση μετά την χθεσινή επικοινωνία μαζί του και επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Άρη.

Υπενθυμίζεται πως ο Σκορδίλης πριν από δύο εβδομάδες είχε προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασής του διεκδικώντας τα χρήματα που τους οφείλονται από την περσινή αγωνιστική περίοδο, την φετινή και τα υπόλοιπα αυτής αλλά και όλο το συμβόλαιο της επόμενης που είναι να εισπράξει 110.000 ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ