EUROLEAGUE

Κιριλένκο, η επιστροφή

Κιριλένκο, η επιστροφή
INTIME SPORTS

Ο Αντρέι Κιριλένκο επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προσδοκώντας να τελειώσει τη δουλειά που άφησε στη μέση το 2012, στην Κωνσταντινούπολη. "Όλοι ξέρουν ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει", δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός! Ο Αντρέι Κιριλένκο γύρισε στην Ευρώπη για να ξαναφορέσει τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου ανέφεραν τις τελευταίες ημέρες πως ο "ΑΚ-47" θα ανακοινωθεί από την "ομάδα του στρατού" σήμερα (24/2), με τις εξελίξεις να τα επιβεβαιώνουν μέχρι κεραίας.

Ο διεθνής φόργουορντ έβαλε τέλος στη συνεργασία του με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς πριν από μερικές ημέρες και δεν άργησε να υπογράψει στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, που αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή το φαβορί για την απόκτησή του.

" Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην αγαπημένη μου ομάδα, όπου έχω αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν. Είναι σπουδαίο το γεγονός ότι είχα αυτή τη δυνατότητα και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά", δήλωσε για τη μεταγραφή του ο Αντρέι Κιριλένκο, με τον Αντρέι Βατούτιν να προσθέτει πως " μπορείς να πεις πολλά για να καταδείξεις τι σημαίνει ο Αντρέι για το ρωσικό μπάσκετ. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε πάλι κοντά μας. Ο κόουτς Ιτούδης δεν φοβάται τις δυσκολίες και το τι μπορεί να προκύψει από την απόκτηση ενός παίκτη στα μέσα της χρονιάς. Ήταν απόλυτα σύμφωνος από την πρώτη στιγμή για τη μεταγραφή".

Όσο για την άποψη του Έλληνα τεχνικού; " Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Αντρέι Κιριλένκο και τι σημαίνει για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ελπίζω πως θα είναι σε καλή κατάσταση και θα κάνουμε τα πάντα για να τον εντάξουμε στη φιλοσοφία και το πλάνο μας. Όλο το προπονητικό τιμ πρέπει να δουλέψει για να τον βοηθήσει. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, του έστειλα κάποια plays που χρησιμοποιούμε και ξέρω ότι δούλεψε μόνος του πάνω σε αυτά. Πρόκειται για έναν παίκτη που βρίσκεται πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, έχει πολύ ταλέντο και είμαι σίγουρος πως θα προσαρμοστεί γρήγορα, αν και δεν θέλουμε να τον πιέσουμε", ανέφερε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Οι Μοσχοβίτες πρόλαβαν έτσι, να αποκτήσουν τον "ΑΚ-47" εντός προθεσμίας και θα τον έχουν μαζί τους για το υπόλοιπο της Euroleague. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε (27/2, 19:00).

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ