EUROLEAGUE

Κιριλένκο: "Θέλω να πω "ευχαριστώ" στον Ουίμς"

Κιριλένκο: "Θέλω να πω "ευχαριστώ" στον Ουίμς"

Ο Αντρέι Κιριλένκο αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Σόνι Ουίμς, για τους 20 πόντους που σκόραρε στην τέταρτη περίοδο του ματς της Δευτέρας (20/4). Τι είπε για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τι για την Τετάρτη (22/4).

Δεν είναι από τους συμπλεγματικούς τύπους. Ξέρει να αναγνωρίζει το δίκαιο και για αυτό ο Αντρέι Κιριλένκο δεν δίστασε να ευχαριστήσει τον Σόνι Ουίμς, για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε στην τέταρτη περίοδο του ματς της Δευτέρας (20/4). Για την ακρίβεια, είπε -στη Izvestia- πως " εκείνος ήταν που μας τράβηξε έως την παράταση. Εκεί, η αντίπαλος μας ήταν αυτή που είχε την τύχη με το μέρος της. Δυστυχώς, στην τελευταία επίθεση δεν είχαμε δικαίωμα για τάιμ άουτ. Και δεν κάναμε σωστή επίθεση. Είχαμε πει να δώσει ο Τεόντοσιτς την μπάλα στον Ουίμς, αλλά αυτό δεν έγινε".

Ένα άλλο πράγμα που αναγνώρισε ο ΑΚ47 ήταν ότι " είναι προφανές πως το γήπεδο και η ατμόσφαιρα έπαιξαν το ρόλο τους στην ψυχολογία των αντιπάλων μας και αυτό φάνηκε στα ποσοστά τους στα τρίποντα. Ο Παναθηναϊκός άντλησε ενέργεια από τον κόσμο του, που ήταν σαν έκτος παίκτης του στο παρκέ. Όπως πάντα ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για τη νίκη του". Τον ρώτησαν αν είναι εξόχως εχθρική η ατμόσφαιρα. Απάντησε... με ερώτηση : "Είναι άσχημο να βοηθά κανείς την ομάδα του;", πριν προσθέσει πως "στο τέλος της ημέρας, μπάσκετ παίζουμε. Αυτό το πράγμα δεν ενοχλεί καθόλου. Όταν παίζεις χωρίς κόσμο είναι άσχημο και χάνεται το ενδιαφέρον. Είναι γεγονός πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού δυσκόλεψε το έργο μας"."

Και τώρα τι γίνεται; " Θα πρέπει να αναλύσουμε τι έφταιξε, να κάνουμε κάποιες προσαρμογές στο παιχνίδι μας και να επιστρέψουμε την Τετάρτη για τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ