EUROLEAGUE

Κισέφσκι: "Φαβορί της Ευρωλίγκας ο ΠΑΟ"

Κισέφσκι: "Φαβορί της Ευρωλίγκας ο ΠΑΟ"
κιζεφσκι

Το φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό, ο Εβγκένι Κισέφσκι

" Πάντα έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ και φυσικά έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να νικήσει. Παρόλα αυτά, θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε", είπε στο site της Ευρωλίγκας, ο προπονητής των Πολωνών.

" Έχουμε αυτοπεποίθηση και θα παλέψουμε για 40 λεπτά. Το κλειδί της νίκης, θα είναι να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό τους. Θα παίξουμε πιθανότατα χωρίς τον Άνταμ Βόιτσικ, που είναι ακόμα τραυματισμένος".

Ο Φίλιπ Ντίλεβιτζ, τόνισε: " Η νίκη επί της Έφες Πίλσεν μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Θα μας βοηθήσει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να μας δώσει τη νίκη επί της ελληνικής ομάδας. Θα είναι πολύ δύσκολο να είναι ισορροπημένο το παιχνίδι, αφού ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες, ίσως και η καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα".

" Έχουν πολύ ισορροπημένη και δυνατή ομάδα. Κάθε παίκτης που έρχεται από τον πάγκο σε αυτή την ομάδα, μπορεί να είναι ο σταρ οποιασδήποτε άλλης στην Ευρώπη. Παίζουν τέλεια στην άμυνα και αν θέλουμε να τους νικήσουμε, θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να εφαρμόσουμε την τακτική μας. Αν δεν το κάνουμε, θα έχουμε προβλήματα".





TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ