ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Κλάιμπερν: "Τα μπάτζετ δεν κερδίζουν στην EuroLeague, όπως έλεγε πάντα και ο Ομπράντοβιτς"

INTERNATIONAL BASKETBALL CRETE TOYRNAMENT /  -     (  / EUROKINISSI)
INTERNATIONAL BASKETBALL CRETE TOYRNAMENT / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ένα μεγάλο μπάτζετ δεν εγγυάται την κατάκτηση του τίτλου στην EuroLeague. Αυτό έχει δηλώσει πολλάκις ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Αυτό πιστεύει και ο Γουίλ Κλάιμπερν.

Μιλώντας στην Gazzetta dello Sport, ο νέος σταρ της Βίρτους Μπολόνια, Γουίλ Κλάιμπερν, δανείστηκε τα λόγια του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για να καταδείξει πως η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί κάτι από τις ομάδες που έχουν πιο πλούσιο μπάτζετ.

"Υπήρξε μεγάλη κινητικότητα στην αγορά της EuroLeague και αρκετές ομάδες δυνάμωσαν ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, τα μπάτζετ δεν κερδίζουν την EuroLeague, όπως έλεγε πάντα και ο Ομπράντοβιτς. Το να βρεθεί η σωστή χημεία και το να γίνουμε ένα δυνατό γκρουπ όσο το δυνατόν συντομότερα είναι ακόμα πιο σημαντικό και αυτός είναι ο στόχος μας.

Δεν έχουμε δει ακόμα την ομάδα ολοκληρωμένη, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε πολύ καλοί στην άμυνα, γιατί διαθέτουμε διαφορετικά στοιχεία, τα οποία μας επιτρέπουν να είμαστε πολύ physical. Το βασικό ζητούμενο είναι να μας δώσουμε την ευκαιρία να μπούμε στα playoffs. Εκεί, όποια ομάδα είναι πιο υγιής και πιο δεμένη ως σύνολο, θα μπορέσει να προοδεύσει", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός φόργουορντ.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ