ΑΡΗΣ

Κλαρκ: "Ακόμα ένας σκληρός αγώνας"

Κλαρκ: "Ακόμα ένας σκληρός αγώνας"
Κλαρκ

Την προετοιμασία για τον Κολοσσό συνεχίζει ο Άρης. "Δεν εφησυχάζουμε", δήλωσε ο Κέιντρεν Κλαρκ

Στη διπλή προπόνηση της Παρασκευής ο Αντρέα Ματσόν ήταν στην ευχάριστη θέση να δει όλους τους παίκτες του να δίνουν το "παρών", συμπεριλαμβανομένου και του Μπρέισι Ράιτ του οποίου το μέλλον στους "κίτρινους" είναι αβέβαιο.
Δηλώσεις σχετικά με τη συνέχεια έκανε ο Κέιντρεν Κλαρκ που αρχικά μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό: " Έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη σκληρό αγώνα, τούτη την φορά απέναντι στον Κολοσσό. Στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είδαμε δύο καλά προπονημένες ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη παίζοντας σε ένα γήπεδο, όπου επικρατούσε εκπληκτική ατμόσφαιρα".

"Αν είχαμε αποφύγει κάποια λάθη, θεωρώ ότι εμείς θα είχαμε κερδίσει. Πρέπει ωστόσο να κοιτάξουμε μπροστά. Ο Κολοσσός είναι δυνατός στην έδρα του, αλλά εμείς είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προετοιμαζόμαστε πνευματικά για μια ακόμη μεγάλη "μάχη

".

Όσο για το γεγονός ότι στον Κολοσσό δεν αγωνίζεται πια ο Στίβεν Σμιθ, ο Αμερικάνος του Άρη δεν έδειξε να αποπροσανατολίζεται: " Μπορεί να λειτουργήσει θετικά, αλλά μπορεί και αρνητικά η απουσία του Σμιθ. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως κάποιος άλλος παίκτης μπορεί να κάνει την ζημιά και είναι βέβαιο ότι θα παίξουν εκείνον. Γι’ αυτό και δεν εφησυχάζουμε σε καμία περίπτωση".

Τέλος, για αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει το "διπλό", ξεκαθάρισε: " Να παίξουμε αποκλειστικά για τη νίκη. Πιστεύω ότι η διακοπή του Πρωταθλήματος θα μας κάνει καλό, γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να αναλύσουμε διεξοδικά τον τρόπο παιχνιδιού μας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε, αλλά και να προετοιμάσουμε κατάλληλα τους εαυτούς μας για τις επόμενες "μάχες" που ακολουθούν".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ