ΑΡΗΣ

Κλαρκ: "Δεν έπαιξαν ρόλο οι διαιτητές"

Κλαρκ: "Δεν έπαιξαν ρόλο οι διαιτητές"
Κλαρκ

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο "Αλεξάνδρειο" η προετοιμασία για το 2ο ματς με το Μαρούσι

Πριν από την έναρξη της σημερινής τελευταίας προπόνησης του Άρη εν όψει του αυριανού δεύτερου παιχνιδιού της σειράς των μικρών τελικών με το Μαρούσι τοποθετήθηκε ο Αντρέα Ματσόν.
" Πάντα το πρώτο παιχνίδι σε μία σειρά πλέι οφ είναι πολύ δύσκολο. Το είδαμε και στο ΝΒΑ αλλά και χθες στον πρώτο τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά πιστεύω στους παίκτες μου", σχολίασε αρχικά ο Ματσόν.

Σε ερώτηση για τις δύο ανακοινώσεις του Αμαρουσίου για την διαιτησία είπε: " Οι διαιτητές του ελληνικού πρωταθλήματος είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρονται στο Μαρούσι. Αν δεν τους κάνουν τότε υπάρχουν κάποιοι ελεύθεροι διαιτητές στο ΝΒΑ να μας σφυρίξουν. Ένας μάλιστα από τους διαιτητές που μας σφύριξε στον αγώνα της Τετάρτης ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ ένας από αυτούς αύριο στο Final Four της Ευρωλίγκα. Ακόμα και στον χθεσινό τελικό του πρωταθλήματος οι διαιτητές τα πήγανε πολύ καλά".

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι του αυριανού παιχνιδιού τόνισε: " Όταν παίζεις στα πλέι οφ δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα. Εμείς στο μυαλό μας έχουμε το αυριανό παιχνίδι χωρίς να αλλάξουμε κάτι ιδιαίτερο στον δρόμο μας να φθάσουμε στις τρεις νίκες".

Τέλος σε ερώτηση για το ότι η ομάδα του έχει κερδίσει τρεις φορές το Μαρούσι κι αν αυτό μετράει από ψυχολογικής πλευράς είπε: " Σίγουρα το γεγονός ότι τους κερδίσαμε τρεις φορές έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Αφήνουμε όμως πίσω μας το χθες και κοιτάμε το αύριο που είναι και το πιο σημαντικό".

Κλαρκ: " Δεν έπαιξαν ρόλο οι διαιτητές"
Σημαντικό στοιχείο ενόψει της αναμέτρησης με το Μαρούσι χαρακτήρισε ο Κίκι Κλαρκ το γεγονός ότι ο Άρης έχει νικήσει ήδη τρεις φορές φέτος την ομάδα των Βορείων προαστίων.

" Έγινε μία μεγάλη μάχη και ξέρουμε ότι παραπονέθηκαν για την διαιτησία οπότε τους περιμένουμε να παρουσιαστούνε πιο σκληροί και δυνατοί. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε άμυνα και επίθεση".

Για το πώς περιμένει την διαιτησία μετά τα όσα έχουν ακουστεί: " Eνδεχομένως να αποτελεί μία τακτική για να πάρουν περισσότερα σφυρίγματα την στιγμή που σε ένα κλειστό παιχνίδι εκτέλεσαν 30 βολές εκτός έδρας".

"Δεν πιστεύω ότι οι διαιτητές έπαιξαν κάποιο ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Και παρά το γεγονός ότι διαμαρτύρονταν εμείς συνεχίζαμε να πετυχαίνουμε καλάθια και να πετύχουμε τον στόχο μας

".

Για το τι θα πρέπει να βελτιώσει ο Άρης στο αυριανό δεύτερο παιχνίδι της σειράς με το Μαρούσι είπε: " Θα πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά γιατί η άμυνά μας ήταν το κλειδί της επιτυχίας μας τους τελευταίους δύο μήνες και η επίθεση θα έρθει".

Σε ερώτηση για το πόσο σημαντικό είναι για τον Άρη ότι έχει κερδίσει φέτος τρεις φορές το Μαρούσι ο Κλαρκ επισήμανε πως: " Σίγουρα βοηθάει το γεγονός ότι τους έχουμε κερδίσει τρεις φορές. Έχουμε στόχο να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα και δεν θα αφήσουμε τίποτα να μας εμποδίσει", για να αποκαλύψει πως το γούρι του το τελευταίο διάστημα είναι να φοράει ανάποδα την φανέλα της προπόνησης.

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ