ΑΡΗΣ

Κλαρκ: "Δεν τα παρατάμε"

Κλαρκ: "Δεν τα παρατάμε"
Ομαδική με Ματσόν

Στη νοοτροπία νικητή της ομάδας στάθηκε ο Νίκος Μπάρλος. Νέσον: "Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό"

" Αισθάνομαι υπέροχα. Το να έρθουμε εδώ και να πάρουμε τη νίκη μας κάνει να αισθανόμαστε υπέροχα. Ο στόχος μας είναι να βρεθούμε στην τρίτη θέση στο τέλος της χρονιάς και να αποδείξουμε ότι είμαστε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα που δεν τα παρατάει. Αυτό κάναμε και κερδίσαμε".

Στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός ότι αγωνίστηκε μπροστά στο βλέμμα της μητέρας του: " Η μητέρα μου κάθε φορά μου δίνει αυτό που χρειάζομαι. Όταν δεν μπορώ να παίξω έτσι όπως θέλω με τις συμβουλές της με οδηγεί στον σωστό δρόμο".

Όσο για τον Νίκο Μπάρλο είχε να τονίσει: " Δεν θέλαμε να αφήσουμε κανένα περιθώριο στον Πανιώνιο και να ρισκάρουμε να πάει η σειρά στο τελευταίο παιχνίδι. Είχαμε νοοτροπία νικητή, κάτι που το δείξαμε και στα δύο παιχνίδια".

"Όταν είσαι μία ομάδα όπως ο Άρης δεν μπορεί να μην έχεις πίεση και άγχος, αλλά παίξαμε όλοι μαζί. Νομίζω ότι ο Πανιώνιος δεν είναι απλά μία αξιόμαχη αλλά μία σοβαρή και επικίνδυνη ομάδα

".

Για τη συνέχεια, εξήγησε: " Τα καταφέραμε και κοιτάμε το επόμενο βήμα. Νομίζω ότι έχει αποδειχθεί όλη την χρονιά πως δεν παρατάμε οποιοδήποτε παιχνίδι αφού είμαστε από σκληρό... μέταλλο. Ο στόχος δεν ήταν απλώς να αποδράσουμε στα ημιτελικά αλλά να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στην Ευρωλίγκα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε".

Τέλος, ο Σπένσερ Νέλσον είπε: " Kάναμε πολύ καλή ομαδική δουλειά για να έρθει η νίκη. Την αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας και όλους στην ομάδα. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση και τα καταφέραμε".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ