ΑΡΗΣ

Κλαρκ: "Με πονάει πολύ"

Κλαρκ: "Με πονάει πολύ"
Κλαρκ

Την ευθύνη για την ήττα από το Μαρούσι ανέλαβε ο Κλαρκ που υποσχέθηκε ότι θα γυρίσει καλύτερος

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο παίκτης εκείνος που αν το έφερναν οι περιστάσεις έπαιρνε πάνω του την τελευταία φάση με οποιοδήποτε κόστος. Υπό πίεση ή χωρίς αρκεί να πίστευε ότι έπρεπε να το κάνει. Κάτι τέτοιο φάνηκε και στο τελευταίο ραντεβού της χρονιάς πριν από δώδεκα μέρες όταν και πήρε την φάση πάνω του στο 72-74 στα τελευταία δευτερόλεπτα, χωρίς η μπάλα να του κάνει το χατίρι.
Επόμενο ήταν μετά την λήξη ο Κλαρκ να μην μπορούσε να πιστέψει όπως και όλοι στις τάξεις του Άρη τι είχε συμβεί. Ότι είχε χαθεί η επίτευξη της επιστροφής στην Ευρωλίγκα μετά από έναν χρόνο απουσίας με αυτόν τον σκληρό τρόπο. Ο Αμερικανός δεν μπορούσε να βρει λόγια να εξηγήσει τι συνέβη ακόμα και σε επικοινωνίες με συμπαίκτες του ενώ σε συνέντευξή του στα ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ δεν έκρυψε ότι η απώλεια της επίτευξης του βασικού στόχου της χρονιάς: " Είναι κάτι που με πονάει πολύ".

Προς τιμήν του ωστόσο ο Κλαρκ – ως όφειλαν να κάνουν στον Άρη και άλλοι εκτός παικτών – πήρε πάνω του την μεγαλύτερη ευθύνη της απώλειας του στόχου της επιστροφής στην Ευρωλίγκα, εξηγώντας: " Έτσι πρέπει να κάνουν οι άνδρες, έτσι έχω μάθει να κάνω και εγώ στη ζωή μου από μικρός. Το ξαναλέω, έχω τη μεγαλύτερη ευθύνη από όλους τους παίκτες μέσα στην ομάδα, για την αποτυχία να κερδίσουμε το Μαρούσι".

"Εγώ ήμουν ο ηγέτης του Άρη όλη τη χρονιά, εμένα θεωρούσαν οι συμπαίκτες μου σαν τον "στρατηγό" τους κι εγώ, με την απόδοση που είχα, πρόδωσα τις προσδοκίες τους αλλά και τις δικές μου. Αν έκανα πιο σωστές επιλογές και ήμουν πιο αποτελεσματικός στη σειρά των αγώνων, δεν θα είχαμε φτάσει στο σημείο να βιώσουμε τη στενοχώρια που ζήσαμε

".

Όσο για τον κόσμο του Άρη, ο Κλαρκ είπε: " Θέλω να του ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη, από τα βάθη της καρδιάς μου. Προσπάθησα πολύ, θέλω να το ξέρουν όλοι οι φίλαθλοι του Άρη αυτό και λυπάμαι που τους απογοήτευσα. Όμως αυτή η αποτυχία θα με κάνει πιο δυνατό, θα με κάνει καλύτερο παίκτη και αυτό θα το διαπιστώσετε όλοι την επόμενη χρονιά. Είμαι αποφασισμένος να γυρίσω και να δώσω στον Άρη, μαζί με τους συμπαίκτες μου, αυτό που του στερήσαμε φέτος λόγω της ήττας μας στο τελευταίο παιχνίδι από το Μαρούσι".

Τέλος, για τους συμπαίκτες του ο Αμερικανός τόνισε: " Ο Άρης διαθέτει υπέροχους παίκτες και χαρακτήρες, τους οποίους ελπίζω να βρω στην Θεσσαλονίκη και τη νέα χρονιά. Αυτό που έχω να πω για τους συμπαίκτες μου, είναι πως τους αγαπώ και πως είναι όλοι τους υπέροχοι", ενώ για τον στόχο της επόμενης περιόδου υπογράμμισε: " Πιστεύω ότι του χρόνου θα επανέλθουμε, όχι απλά για να παλέψουμε για την τρίτη θέση, αλλά για να κάνουμε την υπέρβαση. Αυτή είναι η προσωπική μου υπόσχεση και σκοπεύω να την τηρήσω".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ