ΑΡΗΣ

Κλαρκ: "Μεγάλη πρόκληση"

Κλαρκ: "Μεγάλη πρόκληση"
Κλαρκ

Ο Κίκι Κλαρκ μίλησε για το all-star game και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που είναι "μεγάλη πρόκληση"

"Τέτοια παιχνίδια είναι μεγάλη εμπειρία για κάθε αθλητή. Σου δίνουν τη δυνατότητα να το διασκεδάσεις, να ξαναβρεθείς με φίλους σου καλούς. Να παίξεις κόντρα σε τόσο μεγάλους παίκτες. Κάποιοι απ' αυτούς έχουν κάνει καριέρες που τις ζηλεύουν σε όλη την Ευρώπη.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό που τις επιλογές για αυτό το παιχνίδι τις κάνουν οι φίλαθλοι με τις ψήφους του. Τέτοια αγώνες, σε όλο τον κόσμο είναι ευκαιρία για σόου. Να παίξεις ελεύθερα, να το χαρείς εσύ, να το χαρούν και όλοι όσοι τον παρακολουθήσουν"

ήταν τα πρώτα του λόγια.

"Θα'χει ενδιαφέρον και για τους δύο μας. Βρισκόμαστε πολλές φορές αντίπαλοι και στην προπόνηση. Ξέρουμε ο ένας πως παίζει ο άλλος. Θα παίξουμε δυνατά και ξέρω πως θα τον περιορίσω! Θα΄χει πλάκα και για τους δύο μας, νομίζω όμως πως στο τέλος η δική μου ομάδα θα πανηγυρίσει" πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό υπογράμμισε: "Θα'ναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, είναι όμως και μεγάλη η πρόκληση να τα καταφέρουμε. Τα πήγαμε εξαιρετικά στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Το ίδιο θέλουμε να γίνει και το επόμενο Σάββατο.

Ο κόσμος, είμαι σίγουρος, πως θα΄ναι και πάλι στο πλευρό μας. Με τη δύναμη που μας δίνουν μπορούμε να κοντράρουμε κάθε αντίπαλο. Η επιθυμία για τη νίκη είναι διάχυτη σε όλους μας"

.



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ