ΑΡΗΣ

Κλαρκ: "Τον καλύτερο εαυτό μου"

Κλαρκ: "Τον καλύτερο εαυτό μου"
Τσαλδάρης

Η νίκη επί του Πανελληνίου ανήκει στο παρελθόν αφού τη Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού

Ο Αντρέα Ματσόν πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης στο "Αλεξάνδρειο", στη σύντομη ομιλία προς τους παίκτες του φρόντισε να τους απονείμει τα εύσημα για την εμφάνιση και νίκη επί του Πανελληνίου στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Στην συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός είδε προς ικανοποίησή του τον Σον Μάρσαλ να βγάζει χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα της προπόνησης.
Αν είναι κάτι που έμεινε σε όλους της τάξεις της ομάδας από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανελλήνιο αυτό ήταν η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στις κερκίδες από τους 5.000 φιλάθλους της ομάδας. Κι αν για όσους ήταν και πέρσι στην ομάδα δεν ήταν κάτι το καινούριο αυτό δεν ίσχυε για τους νέους και μεταξύ αυτών και τον Κίκι Κλαρκ.

Ο Αμερικανός βασικός πλέι μέικερ του Άρη και "εγκέφαλος" της ομάδας στην νέα αγωνιστική περίοδο τόνισε: " Ήταν μία πολύ καλή νίκη και την αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας που είναι πραγματικά τρελοί για την ομάδα τους και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα περάσουμε μία φοβερή χρονιά".

"Αυτό που συνέβη στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο ήταν κάτι το καταπληκτικό και πρωτόγνωρο με μένα να ένιωσα το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα αφού από την πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα ονειρευόμουνα να παίξω στον Άρη. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας

".


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ