ΑΡΗΣ

Κλειδωμένοι στα αποδυτήρια

Κλειδωμένοι στα αποδυτήρια
Ματσόν

Το πρωί διεξήχθη τελικά η προπόνηση του Άρη. Πολύ πιθανή η συμμετοχή του Γιαννούλη στο τρίτο παιχνίδι

Η αλλαγή στο πρόγραμμα του Ιταλού τεχνικού δεν στάθηκε εμπόδιο στον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη, να βρεθεί στο Αλεξάνδρειο. Στην παρουσία του εκεί πάντως ήταν ακόμα φανερός ο προβληματισμός του από την χθεσινή εμφάνιση στο Ελληνικό κόντρα στον Πανιώνιο που είχε σαν αποτέλεσμα την ήττα με 74-62 και το 1-1 στη σειρά των μικρών τελικών των πλέι οφ στον δρόμο προς την Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης είχε μία κουβέντα με τον Αντρέα Ματσόν με τον Ιταλό τεχνικό να είχε με την σειρά του για περίπου μισή ώρα στα αποδυτήρια συνομιλία με τους παίκτες της ομάδας. Στην διάρκεια αυτής ουσιαστικά θέλησε με την σειρά του να τους φέρει προ των ευθυνών τους και να τους δώσει να καταλάβουν ότι στις επόμενες μέρες θα παίξουν τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς με την αρχή να γίνεται την Τρίτη στο Αλεξάνδρειο.

Στο τρίτο παιχνίδι της σειράς το απόγευμα της Τρίτης (19:10) ο Αντρέα Ματσόν είναι πολύ πιθανό να έχει στην διάθεσή του και πάλι τον Γιάννη Γιαννούλη. Ο έμπειρος σέντερ του Άρη μπορεί να συνεχίζει να πονάει στον δεξιό του αστράγαλο μετά το διάστρεμμα που υπέστη την περασμένη Τρίτη και του στέρησε την συμμετοχή στο χθεσινό παιχνίδι στο Ελληνικό αλλά μεθαύριο όλα δείχνουν πως θα δώσει το παρών.

Από την πλευρά του ο Τερέλ Καστλ αναφερόμενος στην χθεσινή ήττα από τον Πανιώνιο στο κλειστό του Ελληνικό τόνισε πως: " Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη, είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση και χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Δεν υπάρχει πάντως λόγος ανησυχίας. Τώρα επιστρέφουμε στην έδρα μας και παίζοντας μπροστά στον κόσμο μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και πάλι το προβάδισμα".

Όσο για τον Τζερεμάια Μάσεϊ; Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε: " Ήταν απλά μία άσχημη βραδιά και πάμε τώρα να παίξουμε στην έδρα μας όπου θα είμαστε καλύτεροι" για να καταλήξει: " Θέλουμε να πάμε ξανά στην Ευρωλίγκα και θα προσπαθήσουμε περισσότερο".

Τέλος για αύριο στις 12:00 ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης, αποφάσισε να παραθέσει Συνέντευξη Τύπου ενώ με αφορμή την τελευταία προπόνηση για το τρίτο παιχνίδι της σειράς είναι πολύ πιθανό να κάνει ότι δεν έκανε σήμερα. Να μιλήσει σε κάποιους από τους παίκτες της ομάδας.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ