ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλέιζα: "Δεν υπόσχομαι τίτλους"

Κλέιζα: "Δεν υπόσχομαι τίτλους"
Κλέιζα

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Λίνας Κλέιζα που δήλωσε ανυπόμονος να αντιμετωπίσει τον "Σάρας" (videos)

Ο νεοαποκτηθείς Λιθουανός των "ερυθρόλευκων" που πήρε άδεια από την προετοιμασία της εθνικής του για να βρεθεί στη χώρα μας, συνοδευόταν από τον μάνατζέρ του Ράντε Φιλίποβιτς.
Kατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" δήλωσε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δεν ήταν πρόβλημα για μένα να αφήσω το ΝΒΑ γιατί η πρόταση που μου έκανε ο Ολυμπιακός ήταν ό,τι ακριβώς ζητούσα και με κάλυπτε πλήρως. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίτλους, αλλά ότι θα παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε".

Στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν μέχρι πρότινος έναν παίκτη με τα δικά του προσόντα στη θέση "4": " Το μπάσκετ είναι ομαδικό σπορ και ποτέ δεν το κρίνει ένας παίκτης. Ωστόσο, να είστε σίγουροι ότι θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής και ό,τι χρειαστεί για να κερδίσω".

Αναφορικά με την κακή πορεία που είχαν μέχρι στιγμής οι Λιθουανοί παίκτες (Καρνισόβας, Ζουκάουσκας, Ματσιγιάουσκας, Σεϊμπούτις) στον Ολυμπιακό, εξήγησε: " Τί να πω; Πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Μάτσε για παράδειγμα έκανε καλό ξεκίνημα, αλλά μετά είχε ένα σοβαρό τραυματισμό και όλοι ξέρουμε τώρα πως δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Ολυμπιακό".

Στη συνέχεια μίλησε για τις συμβουλές που του έδωσαν Ματσιγιάουσκας και Γιασικεβίτσιους για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό Πρωτάθημα: " Μίλησα και με τους δύο και κανένας δεν με προέτρεψε να μην έρθω στον Ολυμπιακό. Ο Μάτσε μου είπε πολύ καλά λόγια για την ομάδα και ανυπομονώ να βρεθώ αντιμέτωπος με τον Σάρας".

Παρά το ότι δεν έχει παίξει ξανά στην Ευρώπη σε συλλογικό επίπεδο ο Κλέιζα δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει πρόβλημα προσαρμογής: " Δεν είναι πρόβλημα για μένα. Είμαι Ευρωπαίος και έρχομαι ως Ευρωπαίος. Και μην ξεχνάτε πως κάθε χρόνο παίζω από μικρός με την Εθνική ομάδα της χώρας μου".

Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει παρόμοιο στυλ μπάσκετ με αυτό της Αμερικής, ο Λιθουανός σχολίασε: " Το ζητούμενο δεν είναι να παίξουμε σαν μία ομάδα του ΝΒΑ αλλά με τον τρόπο που θα μας κάνει πρωταθλητές. Αυτόν θα τον επιλέξουν οι προπονητές και όχι εγώ".

Νωρίτερα στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο Ουέιφερ
Στο μεταξύ, το πρωί έφτασε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και ο έτερος νεοαποκτηθείς παίκτης του Ολυμπιακού Βον Ουέιφερ.

Ο Αμερικάνος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους".

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: " Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα να παίξω στον Ολυμπιακό. Έχω μάθει ότι είναι σπουδαίος σύλλογος και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας".

" Προτεραιότητα μου είναι να κερδίσω το πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι στην ομάδα θα παίζουν οι Κλέιζα και Τσίλντρες, δύο σπουδαίοι παίκτες του ΝΒΑ και υπόσχομαι ότι μαζί με αυτούς θα παίξουμε καλό μπάσκετ, εφάμιλλο με το ΝΒΑ".

Videos από την άφιξη του Ουέιφερ







Videos από την άφιξη του Κλέιζα





































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ