ΠΑΟΚ

Κογιαντίνοβιτς: "Δεν βλέπω την ώρα"

Κογιαντίνοβιτς: "Δεν βλέπω την ώρα"
Κογιαντίνοβιτς

Την Κυριακή αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς για να ενσωματωθεί άμεσα στον ΠΑΟΚ

Ο 27χρονος Βόσνιος γκαρντ φόργουορντ ήταν προγραμματισμένο να ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Πάτρα για τον αγώνα με την Ολυμπιάδα, αν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ένα πρόβλημα όμως στην πτήση του προς την Αθήνα (εκεί μάλιστα όπου επρόκειτο να συναντήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ), αναγκάζει τον Κογιαντίνοβιτς να έρθει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή ενώ αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο για τον αγώνα με τη Ντέξια Μονς για το ULEB Cup.

Ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς μίλησε στο www.paokbc.gr για τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ και τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στην καριέρα του: " Ήθελα πραγματικά να έρθω και να γνωρίσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, αλλά θα κάνω υπομονή λίγο ακόμη.

Είμαι ικανοποιημένος από τη συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ, θεωρώ ότι είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα, το γεγονός ότι θα αγωνιστώ σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ, αλλά και από το γεγονός ότι θα συμμετέχω και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση όπως το ULEB Cup.

Πήγα αρκετά καλά νομίζω στο ρωσικό πρωτάθλημα, αλλά οι συνθήκες εκεί δεν ήταν καλές. Έχω μείνει 15 μέρες χωρίς να παίζω μπάσκετ, πιστεύω ότι είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν βλέπω την ώρα να έρθω και να παίξω ξανά. Όλοι θα πρέπει να περιμένετε να δίνω το 100% και στις προπονήσεις, αλλά και στους αγώνες, πάντα όμως για το καλό της ομάδας. Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα



".

Πρέλεβιτς: " Ιδιαίτερη τιμή"
Με σκοπό να τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όπως πραγματικά αρμόζει στην ιστορία και την προσφορά του στην ομάδα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τίμησε την Τρίτη τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

Πριν από την έναρξη του αγώνα με την Ρεάλ ΜΑδρίτης, μίας από τις πιο παραδοσιακές αλλά και πιο ισχυρές ομάδες της Ευρώπης και αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον αλήστου μνήμης τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων 1992 στη Ναντ, αλλά και στο μικρό τελικό του φάιναλ φορ του 1993 στην Αθήνα, οι κ.κ Διονύσης Ψωμιάδης και Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εκ μέρους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έδωσαν μία τιμητική πλακέτα και μία ανθοδέσμη στον Μπάνε Πρέλεβιτς, ως ελάχιστη ανταπόδοση και αναγνώριση όλων όσων έχει προσφέρει από το 1988 μέχρι και σήμερα.

" Είναι μία κίνηση που με ευχαριστεί και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η ομάδα, ο ΠΑΟΚ, και εκεί πρέπει να επικεντρωθεί η συμπαράσταση του κόσμου. Χαίρομαι όμως, που οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, ακόμη και τώρα, συνεχίζουν να δείχνουν με έντονο τρόπο τα συναισθήματά τους. Να ξέρουν ότι είναι πάντα αμοιβαία", σχολίασε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, που μπορεί να μην γνώριζε για την μίνι-εκδήλωση της περασμένης Τρίτης, ξέρει όμως ότι θα υπάρχει και συνέχεια.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να τιμήσει τον Μπάνε Πρέλεβιτς όπως πραγματικά του αξίζει, αλλά και για να δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να συμμετέχουν, προγραμματίζει μία σειρά εκδηλώσεων, για τις οποίες θα υπάρξουν ανακοινώσεις και λεπτομέρειες σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Η ΚΑΕ ευχαριστεί
Στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, εκτός από τη βοήθεια των φιλάθλων της έχει και τη συμπαράσταση χορηγών και υποστηρικτών. Για το λόγο αυτό η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί για τη συνεργασία και τη συμπαράστασή τους στη διάρκεια της περιόδου 2006-07 τη χορηγό εταιρία JET OIL, τους υποστηρικτές της: TIM Hellas, Aristoteli Bitsiani, KYMCO, Catering Σιδέρης, Εκθέσεις Βεργίνα, G-Hotels, Κοσμοράδιο 95,1 αλλά και την Champion που είναι ο επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού.















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ