ΠΑΟΚ

Κογιαντίνοβιτς: "Κάναμε πολλά λάθη"

Κογιαντίνοβιτς: "Κάναμε πολλά λάθη"
Κογιαντίνοβιτς

Τα πολλά λάθη ήταν η αιτία της ήττας, σύμφωνα με τον Κογιαντίνοβιτς. Για διαφορά δυναμικότητας μίλησε ο Καλαμπόκης

" Η Σιένα είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Κάναμε ότι μπορούσαμε, είχαμε το πρόβλημα του Σκεπάνοβιτς, τραυματισμούς άλλων παικτών και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο", τόνισε ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού και συνέχισε αναφερόμενος στο πως έπαιξε η Σιένα: " Έπαιξαν πολύ καλά και ήξεραν πότε να μας τιμωρούν. Κάναμε πολλά λάθη και το εκμεταλλεύτηκαν. Νομίζω ότι η διαφορά όμως στο τέλος είναι μεγάλη και δεν μας αντιπροσωπεύει. Είναι δύσκολο να παλέψεις απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα, δεν μπορούσαμε να δίνουμε απαντήσεις στα δικά τους ξεσπάσματα".

Όσο για το τι θα έπρεπε να είχε κάνει ο ΠΑΟΚ για ένα καλύτερο αποτέλεσμα; " Έπρεπε να δώσουμε περισσότερο την μπάλα κοντά στο καλάθι, αλλά και πάλι θα ήταν δύσκολο να την περάσουμε από την άμυνα των Ιταλών. Πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Έχουμε αρκετές μέρες για να δουλέψουμε", κατέληξε ο Βόσνιος γκαρντ του ΠΑΟΚ που αναχώρησε σήμερα το πρωί για το Σεράγεβο από όπου και αναμένεται να επιστρέψει την Κυριακή.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Καλαμπόκης στη συνέντευξη τύπου είχε δηλώσει: " Ήταν δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας. Εμείς είχαμε πρόβλημα στην επίθεση απέναντι σε μια πολύ δυνατή και σκληρή άμυνα", με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στις διαμαρτυρίες των φιλάθλων να τονίζει: " Ήταν άσχημο αυτό. Ο κόσμος δεν ασχολήθηκε από ένα σημείο και μετά με το παιχνίδι", κι όσο για τον επαναληπτικό της Ιταλίας ο Καλαμπόκης είπε: " Θα πρέπει η ομάδα να εμφανιστεί πιο συγκεντρωμένη και να δείξει την δύναμη που έδειξε στην Θεσσαλονίκη η Σιένα".

Όσον αφορά τον Τζέι Αρ Μπρέμερ ο Αμερικανός γκαρντ σε περίπτωση αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από την Σιένα στον επαναληπτικό της 13ης Φεβρουαρίου από την συνέχεα του ULEB Cup τότε αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τέλος μετά το σημερινό ρεπό που έδωσε ο Κώστας Πιλαφίδης στους παίκτες του, ελέω και του All Star Game της Λαμίας που θα διεξαχθεί το προσεχές τριήμερο, από αύριο θα ξεκινήσει την μίνι προετοιμασία της ομάδας του για το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ 1964-Γ.Σ.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ