ΑΡΗΣ

Κοινωνική στήριξη πριν τον "τελικό" για Άρη

Κοινωνική στήριξη πριν τον "τελικό" για Άρη

Το κοινωνικό της πρόσωπο με αφορμή και την περίοδο των Χριστουγέννων έδειξε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/12) η ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Άρης έδειξε το μεσημέρι της Δευτέρας το κοινωνικό της πρόσωπο στηρίζοντας την προσπάθεια της Λέσχης Φίλων Άρη με αφορμή και την περίοδο των Χριστουγέννων.

Οι Χρήστος Ταπούτος, Δημήτρης Τσαλδάρης και Σέρτζιο Κερούς, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, επισκέφτηκαν τα γραφεία της Λέσχης Φίλων Άρη προκειμένου να προσφέρουν υλικά αγαθά για συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά πολύ μεγάλη ανάγκη.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Λέσχης, πάρθηκε από κοινού με την ΚΑΕ, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το κοινωνικό πρόσωπο ολόκληρου του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο αρχηγός του Άρη, Χρήστος Ταπούτος, σε δηλώσεις του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 τόνισε: «Ήρθαμε σήμερα εδώ, σε μια κίνηση της Λέσχης και της ΚΑΕ, για να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Διανύουμε δύσκολους καιρούς.

Εμείς όσο μπορούμε από τη μεριά μας, λόγω των ημερών, προσπαθήσαμε να τους βοηθήσουμε και εύχομαι αυτή την κίνηση να την ακολουθήσουν και άλλοι και να υπάρξουν και παρόμοιες εκδηλώσεις».

Κι όσο για τον αυριανό αγώνα με την Ρουντούπις στο Αλεξάνδρειο για την 6η αγωνιστική της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup σημείωσε: «Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση του θεσμού».

Αναφορικά με την συγκεκριμένη αξιέπαινη προσπάθεια που διενήργησε η Λέσχη Φίλων Άρη ο πρόεδρός της, Γιάννης Γρανούζης, τόνισε: "Πιστεύουμε πως ο αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Ο αθλητισμός έχει και κοινωνική υπόσταση, όλοι μας γνωρίζουμε το τραγικό πρόβλημα που βιώνει η Ελλάδα, τα συσσίτια σε όλες τις πόλεις στη βόρεια Ελλάδα και σε όλη την Ελλάδα έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Είχαμε συνεργασία και έχουμε σκοπό να παραδώσουμε σε διάφορες μητροπόλεις της βόρειας Ελλάδας αυτά τα υλικά που μαζεύουμε. Είναι αλήθεια ότι εδώ και ένα μήνα τα μέλη μας έρχονται καθημερινά στα γραφεία μας και παραδίδουν τρόφιμα, ρούχα για να τα δώσουν σε συνανθρώπους τους αυτές τις άγιες μέρες.

Αυτή την βδομάδα, αλλά και την επόμενη παρουσία ποδοσφαιριστών και καλαθοσφαιριστών θα παραβρεθούμε σε διάφορες μητροπόλεις, μάλλον του Κιλκίς, του Λαγκαδά και της Θεσσαλονίκης για να παραδώσουμε αυτά που έχουμε συγκεντρώσει".

Όσον για τον Δημήτρη Τσαλδάρη δήλωσε: "Είναι μια πολύ αξιοπρεπή πράξη για τον Άρη, την ΚΑΕ και την Λέσχη Φίλων Άρη. Νομίζω ότι πρέπει και εμείς να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας με όποιον τρόπο μπορούμε.

Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για ανθρώπους που έχουν πρόβλημα. Ελπίζω κι άλλοι να ανταποκριθούν, προκειμένου να μπορέσουμε όλοι μαζί να βρούμε έναν τρόπο και να συνεχίσουμε με τέτοιες πράξεις, ώστε να κάνουμε τη ζωή κάποιων συνανθρώπων μας πιο εύκολη. Δεν είναι θέμα ομάδας.

Ο ΆρηςΣ έχει πάρα πολύ κόσμο, αλλά δεν μένουμε στις ομάδες. Ο καθένας πρέπει να το κάνει με όποιον τρόπο μπορεί. Ο Άρης που είναι ομάδα με πολύ κόσμο μπορεί να βοηθήσει και αυτό είναι πολύ καλό".

Τέλος ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη, Σέρτζιο Κερούς, επεσήμανε ότι: "Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που δίνεις. Είναι υπέροχο να βοηθάς τους συνανθρώπους σου.

Το κάνουμε και στην Αμερική την Ημέρα των Ευχαριστιών, παρέχουμε την βοήθειά μας σε όποιον την έχει ανάγκη. Στον Άρη αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν προβλήματα και επειδή είμαστε ομάδα με καρδιά, δώσαμε αυτά τα προϊόντα σε συνανθρώπους μας, που τα χρειάζονται.

Σε κάνει χαρούμενο να βλέπεις να βοηθάς άλλον κόσμο. Είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου. Ζεσταίνεται η καρδιά μου όταν βοηθάω τους συνανθρώπους μου".

Όσοι δε ενδιαφέρονται να συνδράμουν επίσης από την πλευρά τους, η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνεται στα γραφεία της Λέσχης Φίλων Άρη, καθημερινά μέχρι τις 21:00 σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2011.

Όσο για τα μέλη εκτός Θεσσαλονίκης που επιθυμούν να συμμετάσχουνε στην πρωτοβουλία με αποστολή, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα Γραφεία του Σωματείου. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2310323160 και στο www.arismembers.gr.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ