ΑΡΗΣ

"Κολλάει" του Χαραλαμπίδη

"Κολλάει" του Χαραλαμπίδη

Μπορεί την Παρασκευή η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να τα βρήκε με τον Κώστα Χαραλαμπίδη, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται να μην ισχύει την Τετάρτη

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται να υπάρχει από σήμερα στην διαφαινόμενη συμφωνία της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με τον Κώστα Χαραλαμπίδη που είχε επέλθει την περασμένη Παρασκευή.

Μία εξέλιξη που προέκυψε στην επαφή που υπήρξε το πρωί μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με τον κοινό νομικό εκπρόσωπο του 36χρονου διεθνούς γκαρντ με του Γάιου Σκορδίλη, Νίκο Πετράτο.

Σε αυτήν σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης εξέφρασε πως αδυνατεί την στιγμή αυτή να κλείσει και την υπόθεση του Χαραλαμπίδη στον διακανονισμό που είχε συμφωνηθεί.

Και πιο συγκεκριμένα στο ποσό των 58.000 ευρώ αντί αυτού των 85.000 ευρώ που διεκδικούσε μέσα από την προσφυγή που είχε καταθέσει και η οποία φαίνεται να παραμένει σε ισχύ και προς εκτέλεση.

Όσο για τις υποθέσεις των Γάιου Σκορδίλη, Νίκου Αργυρόπουλου, Φάνη Κουμπούρα και Λίνου Χρυσικόπουλου παρά την αλλαγή μία χρονικής λεπτομέρειας στο ποσό της αποπληρωμής δεν φάνηκε να προκύπτει κάποιο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα με τον Σκορδίλη έχει συμφωνηθεί το ποσό των 80.000 ευρώ, με τον Αργυρόπουλο των 20.000 ευρώ, με τον Κουμπούρα των 20.000 ευρώ και με τον Χρυσικόπουλο των 17.000 ευρώ.

Το ερώτημα ωστόσο που συνεχίζει να παραμένει αναπάντητο για την ΚΑΕ Άρης αφορά τι θα γίνει με την άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA και κατ΄ επέκταση η δυνατότητα συμμετοχής στους Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον.

Οι τρεις Αμερικανοί του Άρη δεν αγωνίστηκαν στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του Άρη για την Β΄ φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Φιλαθλητικό στο κλειστό του Ζωγράφου και με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο, και παραμένει άγνωστο αν θα αγωνιστούν το Σάββατο κόντρα στην Νέα Κηφισιά ή στον Απόλλωνα Πατρών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ