ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Παύλου Γιακάι

Κολοσσός μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Παύλου Γιακάι
KOLOSSOS BC OFFICIAL WEBSITE

Σε μία ακόμα μεταγραφή προχώρησε ο Κολοσσός, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Παύλου Γιακάι (18 χρονών, 1.98 μέτρα).

Ο Παύλος Γιακάι (18 χρονών, 1.98 μέτρα) ανήκει πλέον στο δυναμικό του Κολοσσού. Την είδηση έκαναν γνωστή με ανακοίνωσή τους οι Ροδίτες.

Ο Γιακάι την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού, κατακτώντας το πρωτάθλημα εφήβων την περσινή σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κολοσσός έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Διαμαντή Σλαφτσάκη του Μιχάλη Τσαϊρέλη, του Γκαμπριέλ Γκαλβανίνι, του Φράνσις Οκόρο, του Παούλιους Ντανουσεβίτσιους και του Οντίζ Τόνι, καθώς και την παραμονή του Άντριου Γκάουντλοκ, του Λόντον Περάντες, του Ιωσήφ Κολοβέρου, του Γιάννη Χατζηνικόλα και του Νίκου Καμαριανού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Κολοσσός H Hotels Collection βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία του με τον ταλαντούχο αθλητή Παύλο Γιακάι, ο οποίος θα είναι μέλος της ανδρικής μας ομάδας.

Ο Παύλος Γιακάι, γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 2006 στη Ρόδο και προερχόμενος από τις ακαδημίες του ΑΟ Κολοσσός, αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, όπου κατάφερε να διακριθεί, κατακτώντας το πρωτάθλημα εφήβων την περσινή σεζόν.

Καλωσορίζουμε τον Παύλο Γιακάι στην οικογένεια του Κολοσσού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο ξεκίνημα της καριέρας του."

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ