ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Ο Λόντον Περάντες ανανέωσε το συμβόλαιό του και παραμένει στη Ρόδο για ακόμα έναν χρόνο

BASKET LEAGUE 2023 - 2024 /  -   (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ο Λόντον Περάντες EUROKINISSI SPORTS

Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Λόντον Περάντες (29 ετών, 1.87 μέτρα) για τη σεζόν 2024/25.

Ο Λόντον Περάντες (29 ετών, 1.87 μέτρα) θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου για τουλάχιστον μια σεζόν ακόμα, με τους νησιώτες να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αμερικανό γκαρντ το πρωί της Κυριακής (21/7).

"Πάλι μαζί για τη σεζόν 2024/25, τα λέμε σύντομα!" ήταν η ατάκα του ενός εκ των πρωταγωνιστών του Κολοσσού στην περυσινή επιτυχημένη χρονιά, μετά από τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ροδίτες εξασφάλισαν και την παραμονή του Άντριου Γκάουντλοκ (36 χρονών, 1.91 μέτρα), που για ακόμα μια σεζόν θα αποτελέσει μαζί με τον Περάντες ένα πολύ σημαντικό δίδυμο στην περιφέρεια, στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, όχι μόνο στη Stoiximan Basket League, αλλά και στο Basketball Champions League πλέον.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Περάντες αποτέλεσε μαζί με τον Γκάουντλοκ τους ηγέτες του Κολοσσού, μετρώντας 11.5 πόντους (37.7 στα δίποντα, 37.5 στα τρίποντα), 3.6 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ ανά 27.8 λεπτά κατά μέσο όρο σε 26 ματς στο πρωτάθλημα.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ