EUROLEAGUE

Κόλσον για τον πόλεμο στο Ισραήλ: "Η κοπέλα μου ήταν έγκυος και ξυπνούσαμε 06:30 το πρωί από τις σειρήνες"

23/04/2024 Panathinaikos Vs Maccabi Tel Aviv for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
23/04/2024 Panathinaikos Vs Maccabi Tel Aviv for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Μπόνζι Κόλσον, πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ και νυν της Φενέρμπαχτσε, εξήγησε ότι δεν ήθελε να βρίσκεται στο Ισραήλ με την εμπόλεμη κατάσταση και μοιράστηκε όσα βίωσε την περίοδο που διέμενε στην πόλη.

Ο Μπόνζι Κόλσον διένυσε δύο χρόνια στο Ισραήλ ως παίκτης της Μακάμπι, ωστόσο δεν αποχώρησε από το Τελ Αβίβ με θετικές μνήμες στο τελευταίο διάστημα της παρουσίας του στην πόλη.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στις Standard Times, η εμπόλεμη κατάσταση στη χώρα αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για την παραμονή του στην ομάδα, καθώς δεν επιθυμούσε η οικογένειά του να βρίσκεται στο Ισραήλ, όσο διαρκεί ο πόλεμος.

"Βγήκα από το συμβόλαιό μου. Μια διαδικασία που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ. Δεν ήθελα η οικογένεια μου να είναι στη χώρα όσο γίνεται πόλεμος", εξήγησε ο Κόλσον, για να μοιραστεί και κάποιες εμπειρίες που βίωσε κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών:

"Εγώ με την κοπέλα μου κοιμόμασταν και ξαφνικά ξυπνήσαμε στις 06:30 το πρωί από τις σειρήνες. Έπρεπε να τρέξουμε στο δωμάτιο ασφαλείας. Η κοπέλα μου ήταν έγκυος εκείνη την περίοδο, οπότε υπήρχαν πολλά συναισθήματα... Ήταν ο πιο τρελός χρόνος. Η κοπέλα μου δεν ήταν μαζί μου διαρκώς στο Τελ Αβίβ. Βρισκόταν στην Αυστρία να περιμένει και εγώ έπρεπε να κάνω αυτά που απαιτούνταν στο παρκέ. Το να αντιμετωπίσω ό,τι έγινε σε αυτό τον χρόνο με όλες τις θυσίες, τα εμπόδια και τα δάκρυα ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο".

Ερωτηθείς για τη μεταγραφή του στην Φενέρμπαχτσε, ανέφερε ότι: "Είναι ακόμα ένα θρυλικό κλαμπ στην Ευρώπη σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Είναι κάτι σπουδαίο να έχω έναν τόσο καλό προπονητή και μια ανάλογη ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ