NBA

Κόμπε Μπράιαντ: "Καλύτερος από όλους ο Μέσι"

Κόμπε Μπράιαντ: "Καλύτερος από όλους ο Μέσι"
Κόμπε Μπράιαντ-Λος Άντζελες Λέικερς

"Ο Μέσι είναι φαινόμενο, είναι ο πιο εκπληκτικός παίκτης που έχω δει ποτέ", τόνισε ο άσος των Lakers Κ.Μπράιαντ!

Καλύτερο παράδειγμα άλλωστε δεν μπορεί να υπάρξει από τον Κόμπε Μπράιαντ, με τον σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς να αποθεώνει τον "Λίο" μέσα από συνέντευξή του στην καταλανική "Sport" χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως τον κορυφαίο παίκτη που έχει συναντήσει ποτέ στη διάρκεια της καριέρας του σε οποιαδήποτε άθλημα.
"Είναι ο πιο απίστευτος παίκτης που έχω παρακολουθήσει ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι ενθουσιάζομαι όταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο συνεχίζει να επινοεί πράγματα που δεν έχω δει ποτέ στο παρελθόν.

Εξακολουθεί να έχει την ικανότητα να ωριμάζει και να βελτιώνεται ως παίκτης και είναι πολύ νέος",

τόνισε ο Μπράιαντ, και συνέχισε:

"Προσπαθώ να βλέπω στην τηλεόραση όλα τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα όταν δεν έχω ματς να δώσω με τους Λέικερς εκείνο το βράδυ. Για παράδειγμα, αυτό που έκανε την περασμένη εβδομάδα με αντίπαλο την Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ασύλληπτο.

Είναι παίκτης-φαινόμενο, παλεύει για κάθε μπάλα, παίζει πιο δυνατά από τον καθένα, κρατάει τη μπάλα στα πόδια του ό,τι και αν συμβαίνει γύρω του. Είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις εξαιτίας του στυλ παιχνιδιού του".





Σε ερώτηση για το αν συμφωνεί με τα πρόσφατα σχόλια του Αρσέν Βενγκέρ πως ο Μέσι είναι βγαλμένος από το... Playstation αλλά και το αν τον είδε στο "clasico" με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Μπερναμπέου", το μεγάλο αστέρι των "λιμνανθρώπων" απάντησε:

"Ο Βενγκέρ βρήκε έναν ωραίο τρόπο για να προσδιορίξει την αξία του. Ο Μέσι είναι ένας πολύ δημιουργικός παίκτης και δεν ξέρεις ποτέ τί θα κάνει με τη μπάλα. Δημιουργεί ενθουσιασμό στους φιλάθλους κάθε φορά που αγγίζει τη μπάλα.

Δυστυχώς από το ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα μπόρεσαν να παρακολουθήσω μόνο τα καλύτερα στιγμιότυπα. Ο Μέσι πέτυχε ένα ακόμα απίστευτο γκολ".




Τέλος, ο Μπράιαντ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο παρακολουθεί τόσο πολύ ποδόσφαιρο αλλά και που υποστηρίζει τη Μπαρτσελόνα: "Μεγάλωσα στο Μιλάνο όπου ο πατέρας μου έπαιξε μπάσκετ και το ποδόσφαιρο ήταν ένα άθλημα που με πάθιαζε.

Όταν μεγάλωσα, παρακολουθούσα πάντα τους καλύτερους παίκτες και μου άρεσε να βλέπω τον Ροναλντίνιο την εποχή που έπαιζε στη Μπάρτσα. Έπειτα, η έκρηξη του Μέσι ήταν θεαματική. Είναι ο εκπληκτικότερος παίκτης που έχω δει ποτέ με τα μάτια μου".




Να σημειωθεί πως οι Λέικερς θα ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη τον ερχόμενη Οκτώβριο για να πάρουν μέρος σε φιλικό ματς με την ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα, και εκεί είναι αρκετά πιθανό ο Κόμπε Μπράιντ να έχει την ευκαιρία να συναντήσει το μεγάλο του είδωλο, Λιονέλ Μέσι.






TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ