ΑΡΗΣ

Κομπιουτεράκια πρόκρισης

Κομπιουτεράκια πρόκρισης
Γιαννούλης

Ο Άρης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και πλέον βάζει πλώρη για το παιχνίδι με το Μαρούσι

Ο προβληματισμός ήταν δικαιολογημένο να υπάρχει στο στρατόπεδο του Άρη μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού στο Κάουνας και την ήττα από την Ζαλγκίρις αλλά από σήμερα το πρωί, αρκετές ώρες μετά και με την βαριά ατμόσφαιρα να εκτονώνεται το σύνθημα που επικρατεί είναι πως: «Η τύχη της πρόκρισης βρίσκεται στα χέρια μας. Κερδίζουμε την Μπαρτσελόνα και περνάμε χωρίς να μας απασχολεί το τι θα γίνει στα άλλα παιχνίδια». "Κάναμε ένα τραγικό πρώτο μέρος», παραδέχτηκε ο Γιάννης Γιαννούλης και συνέχισε: « Νομίζω ότι με την αντεπίθεση του δευτέρου μέρος, αν είχαμε λίγα λεπτά ακόμη θα είχαμε κερδίσει τον αγώνα. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, δεν μπορώ να πω τι φταίει. Δεν περιορίσαμε τα αντίπαλο ατού και δεν μπορέσαμε από την πλευρά μας να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας ατού, όπως τα πολλά φάουλ των Λιθουανών που δεν περάσαμε την μπάλα μέσα στην ρακέτα. Ήταν ένα μαγικά... αρνητικό για εμάς πρώτο μέρος. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι δεν τα παρατήσαμε και διεκδικήσαμε ως το τέλος την νίκη".

Όσο για τον Μάικ Ουίλκινσον; Ο Αμερικανός φόργουορντ στάθηκε στην εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στο Κάουνας απέναντι στην Ζαλγκίρις λέγοντας: « Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος, δώσαμε την δυνατότητα στους αντιπάλους μας να πετύχουν εύκολα καλάθια. Δεν είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και όταν δέχεσαι 50 πόντους στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν μπορείς να πεις ότι έφταιγε ένας παίκτης αλλά όλη η ομάδα και η λειτουργία της.

Κάναμε το ένα λάθος μετά το άλλο, ενώ και επιθετικά δεν είχαμε λύσεις όταν έπρεπε, είτε περιφερειακά είτε μέσα στην ρακέτα», ενώ για την επανάληψη τόνισε: « Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να κάνουμε την αντεπίθεση για να επιστρέψουμε στην διεκδίκηση της νίκης. Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου μιας και τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Αλλά ίσως λόγω του κακού πρώτου ημιχρόνου, δεν μας είχαν μείνει δυνάμεις ως το τέλος για την ανατροπή".

Όσο για την επόμενη μέρα της χθεσινής ήττας από τον Ζαλγκίρις ο Ουίλκινσον έδωσε προτεραιότητα στον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά είπε: "Δεν κοιτάμε τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα αλλά αυτόν που έχουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα με αντίπαλο το Μαρούσι. Είναι αυτό στο οποίο πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας, δεν θα μας κάνει καλό να κοιτάξουμε στο μέλλον. Έχουμε το περιθώριο να σκεφτούμε αργότερα τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, τώρα μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε το Μαρούσι".

Εξαντλήστε τα

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μέσω ανακοίνωσής της έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του παιχνιδιού τελικού της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα στον δρόμο προς το ΤΟΡ 16 του θεσμού.

« Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι άρχισε από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (31/01) και ώρα 20:45.
Πρόκειται για την πιο κρίσιμη αναμέτρηση που μοιάζει με τελικός για την ομάδα μας, αφού με νίκη θα εξασφαλίσει οριστικά την πρόκριση της στους «16» της Ευρωλίγκα.


Η ανάγκη να γεμίσετε ασφυκτικά το Αλεξάνδρειο «σπρώχνοντας» τον ΑΡΗ μας στην υπέρ πολύτιμη νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική και θα πρέπει για μια ακόμη φορά να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα δίνοντας το πιο βροντερό από κάθε άλλη φορά παρών. Εσείς είστε η ζωογόνος δύναμη της ομάδας και με την δική σας βοήθεια οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν θα δώσουν και την ψυχή τους στο παρκέ για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη πρόκριση.

Οι τιμές των εισιτηρίων:
Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 2-3: 25 ευρώ
Θύρα 4: 20 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και 100 συνολικά παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών. Επειδή όμως σε αγώνες όπως ο συγκεκριμένος, έχει δημιουργηθεί ουκ ολίγες φορές πρόβλημα με φιλάθλους της ομάδας που είχαν αγοράσει εισιτήριο και δεν υπήρχε θέση για να καθίσουν, τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί σε κανέναν γονέα να εισέλθει στο γήπεδο με το παιδί του, εάν δεν έχει παιδικό εισιτήριο στην κατοχή του.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από την μπουτίκ της ομάδας στο Αλεξάνδρειο (τηλ. 2310 285-811), από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600), τον Α.Σ. ΑΡΗ (Αλκμήνης 69, θύρα επισήμων γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), αλλά και τους Σ.Φ. ΑΡΕΩΣ (SUPER 3, Ιερολοχίτες, Κιτρινόμαυροι Ευόσμου)», ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης.

Κεκλεισμένων με Μακεδονικό

Κεκλεισμένων των θυρών θα υποδεχτεί ο Άρης τον Μακεδονικό στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του μετά την σημερ9ινή απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα έκπληξη και ερωτηματικά προκάλεσε στη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης η σημερινή απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ να επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο συνολικού ύψους 6.200 ευρώ, μια έγγραφη σύσταση, μια ποινή επίπληξης και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών που θα εκτίσει η ομάδα στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με το Μακεδονικό.

Αφορμή; Τα όσα κατέγραψαν στην συμπληρωματική τους έκθεση μετά τη λήξη του αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό που διεξήχθη στις 21 Ιανουαρίου στο Αλεξάνδρειο στο πλαίσιο της προηγούμενης 14ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα της Α1, ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ και ο παρατηρητής της Αστυνομίας.

Μια έκπληξη που έχει να κάνει πολύ περισσότερο από την στιγμή που σε ανάλογες περιπτώσεις δεν έχει παρθεί ποτέ στο παρελθόν μια τόσο βαριάς μορφής τιμωρία.

Συγκεκριμένα το περιεχόμενο της απόφασης όπως έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης αναφέρει τα εξής: α) για τα μεμονωμένα υβριστικά συνθήματα, που έλαβαν χώρα στο 6’04’’ πριν την λήξη της α’ περιόδου και το 7’35’’ πριν την λήξη της β’ περιόδου, έγγραφη σύσταση, β), για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης, που έλαβαν χώρα στο 8’30’’ πριν την λήξη της δ’ περιόδου, ποινή επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 1.200 ευρώ, γ) για επεισόδια που έλαβαν χώρα μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο, χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και δ) για την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) μιας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Χωρίς Σκέιλς με Μαρούσι

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν το απόγευμα στη δουλειά αρχίζοντας προετοιμασία τους για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με το Μαρούσι που θα ξεκινήσει στις 17:00 στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Το παρών έδωσε κανονικά και ο Γιώργος Καλαϊτζής που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, σε αντίθεση με τον Άλεξ Σκέιλς, ο οποίος σήμερα το απόγευμα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για την επανεξέταση του προηγούμενου τραύματος στο γόνατο του, όπου τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι η κατάσταση του δεν παρουσίασε βελτίωση.

Ως εκ τούτου, ο Αμερικανός γκάρντ δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας που θα αναχωρήσει αύριο αεροπορικώς στις 17:30 για την Αθήνα και θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη ώστε να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας για την αποκατάσταση του προβλήματος του.













































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ