ΠΑΟΚ

Κοντά στα παιδιά

Κοντά στα παιδιά
Επίσκεψη στα παιδάκια

Το κέντρο φροντίδας παραμελημένων και κακοποιημένων παιδιών "ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΟ" θα επισκεφτεί ο ΠΑΟΚ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Πιλαφίδης, αντιπροσωπεία των παικτών και εκπρόσωποι της διοίκησης της ΚΑΕ θα βρεθούν κοντά στα παιδιά στις 15:00.

Η επίσκεψη της ομάδας του ΠΑΟΚ στο κέντρο φροντίδας παραμελημένων και κακοποιημένων παιδιών "ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΟ", στο Παπάφειο (στην οδό Παπάφη 33), είναι στο πλαίσιο των κοινωνικών εκδηλώσεων της ΚΑΕ, αλλά και μίας προσπάθειας που όλοι πρέπει να κάνουμε, ειδικά αυτές τις ημέρες, προσφέροντας συμπαράσταση, δώρα, χαμόγελο και ότι άλλο μπορεί ο καθένας από την πλευρά του στα παιδιά.

Σήμερα ο Ουάσινγκτον

Χθες οι Σκεπάνοβιτς, Πάσαλιτς και Σέκουλιτς συμμετείχαν και στις δύο προπονήσεις της ημέρας ενώ στην απογευματινή προπόνηση έδωσε το παρών και ο Πάρκερ που επέστρεψε από τις ΗΠΑ. Αντιθέτως, αδικαιολογήτως απών από την προπόνηση ήταν ο Ντάριους Ουάσινγκτον, που δεν επέστρεψε στην προκαθορισμένη ημερομηνία και αναμένεται σήμερα.

Τέλος μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης της ομάδας το Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα VIP του γηπέδου, η γιορτή της ΚΑΕ προς όλα τα μέλη της ομάδας μπάσκετ.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ