ΑΡΗΣ

Κοντά στο να τελειώνει με Ματσόν

Κοντά στο να τελειώνει με Ματσόν
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης εκτός από το θέμα της προκαταβολής του ανοίγματος στην εφορία θέλει να τελειώσει και αυτό της οφειλής στον Αντρέα Ματσόν...

Το πρώτο βήμα για την κάλυψη του ποσού των 35.000 ευρώ προς τον Αντρέα Ματσόν, έπειτα από την προσφυγή του στην FIBA έχει γίνει και πλέον μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει νέα επικοινωνία.

Αυτή με την οποία ο Ματσόν θα εξοφληθεί και θα υπάρξει η δυνατότητα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει είτε κοινοτικούς παίκτες, είτε ακόμα και Αμερικανούς πέραν από απόφοιτους κολεγίων.

Στην περίπτωση του Ματσόν η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στο να έρθει σε συμφωνία συμβιβασμού μαζί του για το εναπομείναν ποσό των 25.000 ευρώ μιας και έχει τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα που υπήρχε προς τους μάνατζερ του.

Μέχρι το τέλος του μήνα, εξάλλου η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα κληθεί να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που έχει απέναντι στους Νίκο Χατζηβρέττα από την τελευταία διετία (13 μήνες), Δήμο Ντικούδη από την προπέρυσινη χρονιά και Κώστα Χαραλαμπίδη από την περυσινή συν του ποσού για τη λύση του συμβολαίου του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι να επιστρέψει το βράδυ από την Κωνσταντινούπολη, όπου βρέθηκε στο σεμινάριο της ULEB για τους προπονητές των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη νέα χρονιά σε Eurocup και Ευρωλίγκα.

Όσο για την απογευματινή προπόνηση που έγινε υπό τις οδηγίες του άμεσου συνεργάτη του Σωτήρη Μανωλόπουλου σε αυτήν συμμετείχαν οι Νταν Μαυραϊδής και Νταν Όλιβερ που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους σε αγκώνα και από την τενοντίτιδα αντίστοιχα.

Κατά τα άλλα κι ενώ ο Αμερικανός σέντερ Ντάριλ Γουότκινς συνεχίζει τις προπονήσεις του στο Αλεξάνδρειο στον Άρη φαίνεται να εξετάζουν όπως και πέρυσι τον 24χρονο Λευκορώσο σέντερ με ύψος 2.11μ. Άρτσιομ Παραχούσκι που είναι να "κοπεί" από την ιταλική Καντού.

Τέλος για την περιφέρεια με τον διεθνή Σουηδό, Αντόν Γκάντεφορς να παραμένει πάντα στα υπόψη στον Άρη προτάθηκε και ο διεθνής Γάλλος Μαμούτου Ντιαρά με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί σε αυτό με τις φανέλες των ΠΑΟΚ και Αμαμρουσίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ