ΜΠΑΣΚΕΤ

Κότερο με... μπασκέτα

Το SPORT 24 εντόπισε το μοναδικό κότερο στον κόσμο που προσφέρει... μονό στη μέση του πελάγους

Δεν ήταν τα δύο ταχύπλοα –ένα εξ αριστερών και ένα εκ δεξιών- που έκλεβαν την παράσταση, αλλά η μπασκέτα με τον ασημί βραχίονα και το κανονικό ταμπλό που βρισκόταν στο πίσω μέρος του σκάφους. Οσο για το... παρκέ; Αν προσέξει κανείς προσεκτικά τις φωτογραφίες, θα διαπιστώσει ότι ο χώρος φτάνει και περισσεύει για να φιλοξενήσει ένα πρόχειρο "3 on 3" στα ανοικτά της θάλασσας!
Δεν σταματήσαμε, όμως, εκεί. Ψάξαμε, ρωτήσαμε, κάναμε έρευνα ζητώντας τα φώτα γνωστών και φίλων, που εργάζονται στη Μαρίνα ως δύτες, αλλά απάντηση πήραμε μόνο μετά το αναγκαίο σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Ο "μερακλής" ιδιοκτήτης του σκάφους λέγεται Λάρι Ελισον και για όσους δεν τον γνωρίζουν, πρόκειται για τον 64χρονο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας λογισμικών "Oracle", ενώ σύμφωνα με το περιοδικό "Forbes" είναι ο 15ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία που υπολογίζεται στα... 25 δισεκατομμύρια δολάρια!

Ο Ελισον είναι γεννημένος στη Νέα Υόρκη, αλλά ζει και μεγαλουργεί στην Καλιφόρνια, όπου δημιούργησε την αμύθητη περιουσία του. Και αν σε κάποιους το όνομά του αρχίζει να θυμίζει κάτι, να σημειώσουμε ότι τον Αύγουστο στη ναυαρχίδα του στόλου του (ένα σκάφος μήκους 128 μέτρων με την ονομασία «Rising Sun») έκανε διακοπές στην Ελλάδα ο πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας Τόνι Μπλερ, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον ελληνικό Τύπο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ