ΑΕΚ

Κώτσης: "Ο Κουζμίνσκας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του οργανισμού της ΑΕΚ Betsson"

Κώτσης: "Ο Κουζμίνσκας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του οργανισμού της ΑΕΚ Betsson"
INTIME SPORTS/ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο General Manager της ΑΕΚ Betsson, Κώστας Κώτσης, εξήγησε ότι ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του οργανισμού της "Ένωσης", στις δηλώσεις του μετά από την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Λιθουανού.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας θα παραμείνει στην ΑΕΚ Betsson έως το 2026, με τους κιτρινόμαυρους να κλείνουν μια σημαντική εκκρεμότητα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο General Manager της ΚΑΕ τοποθετήθηκε αναφορικά με την παραμονή του Λιθουανού στην "Ένωση" και εξήγησε ότι ο "Κούζμι" αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του οργανισμού του Δικεφάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Κώτση:

"Η ισχυρή θέληση της διοίκησης, του κόουτς αλλά και των οπαδών μας, μάς οδήγησαν στο να κάνουμε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία ανανέωσης, παρότι ο αθλητής είχε προτάσεις και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Εδώ, θα ήθελα να τονίσω (και) την επιθυμία του «Κούζμι» να συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Ο ίδιος έχει «δεθεί» με την ομάδα και αποτελεί αναμφισβήτητα αναπόσπαστο κομμάτι του Οργανισμού. Συνεπώς, ήταν θέμα διαπραγματεύσεων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα ξημερώματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την πλευρά των εκπροσώπων του «Κούζμι» για τις πολυήμερες διαπραγματεύσεις.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να παρουσιάσουμε μία Ομάδα, που ν’ αντιστοιχεί στην αξία της ΑΕΚ, και ανυπομονούμε για μία συναρπαστική σεζόν, σ’ ένα γεμάτο γήπεδο, και με τον κόσμο μας να έχει την ευκαιρία να ζήσει μία ξεχωριστή εμπειρία σ’ ένα σύγχρονο γήπεδο".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ