ΑΙΓΑΛΕΩ

Κουπίδης: "Στόχος να παλεύουμε"

Κουπίδης: "Στόχος να παλεύουμε"
Ομαδική INTIME SPORTS

Ο Θέμης Κουπίδης μίλησε για το δύσκολο πρόγραμμα και την αναμέτρηση με το Μαρούσι

Ο Θέμης Κουπίδης σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής ανέφερε: " Είναι ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι το Μαρούσι. Εμείς θα πάμε για να πολεμήσουμε με όλα μας τα όπλα και σίγουρα θα πάμε για να κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι αν έρθει ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτό το ματς, θα είναι ιδανικό και για την ψυχολογία της ομάδας. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα αλλά εμείς έχουμε σαν στόχο να παλεύουμε όλα τα ματς και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Αυτό θα κάνουμε και τώρα".

Στην συνέχεια μίλησε για τον κόσμο της ομάδας λέγοντας: " Ξέραμε ότι θα είχαμε ένα αρκετά δύσκολο ματς κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Προσπαθήσαμε, υπήρχαν κάποιες στιγμές που ήμασταν καλοί και κάποιες όχι.

Το θετικό ήταν η παρουσία του κόσμου, που μας βοήθησε σε όλο το ματς και αυτό μου άρεσε προσωπικά πάρα πολύ και ελπίζω να είναι και στην συνέχεια έτσι. Νομίζω ότι και με την βοήθεια του κόσμου θα μπορέσουμε να πάρουμε στο γήπεδό μας τα αποτελέσματα που θέλουμε και να πετύχουμε άνετα τους στόχους μας. Είμαι σίγουρος για αυτό. Αν τώρα κατορθώσουμε και κάνουμε ένα διπλό στα επόμενα δύο ματς, θα είναι κάτι το εξαιρετικό για την ψυχολογία και θα μας δώσει δύναμη για την συνέχεια".

Για την δική του απόδοση στο πρώτο παιχνίδι είπε: " Δεν κοιτάζω τα προσωπικά μου στατιστικά. Εμένα με ενδιαφέρει να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της γιατί μέσα από την επιτυχία της ομάδας, θα μπορέσω και γω να πετύχω τους προσωπικούς μου στόχους. Εγώ απλά δουλεύω και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω".







TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ