ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Η μάχη της Ένωσης για τον Κουζμίνσκας, το "θέλω" του Λιθουανού και οι μνηστήρες από Ισπανία και Ασία

ΑΕΚ Betsson: Η μάχη της Ένωσης για τον Κουζμίνσκας, το "θέλω" του Λιθουανού και οι μνηστήρες από Ισπανία και Ασία
INTIME SPORTS/ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η ΑΕΚ Betsson καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την παραμονή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, παρά τους μνηστήρες από Ισπανία και Ασία. Το "θέλω" του Λιθουανού και η μάχη της Ένωσης.

Η ΑΕΚ Betsson σχεδιάζει την επόμενη μέρα και η υπόθεση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δεδομένα αποτελεί ένα φλέγον ζήτημα για το αγωνιστικό σκέλος του κιτρινόμαυρου στρατοπέδου.

Ο Λιθουανός αποτέλεσε τον ηγέτη της περσινής σεζόν για την Ένωση και μεγάλη επιθυμία του Μάκη Αγγελόπουλου είναι η παραμονή του πολύπειρου φόργουορντ στα Άνω Λιόσια.

Ο παίκτης ζητά κλειστό διετές συμβόλαιο και οι κιτρινόμαυροι δίνουν μεγάλη μάχη για να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους.

Ο Κουζμίνσκας έχει πρόταση τόσο από την Ισπανία, όσο και από την Ασία, κάτι το οποίο ανεβάζει τον ανταγωνισμό για την υπογραφή του Λιθουανού.

Οι Ισπανοί πιέζουν για να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους, ωστόσο η θέληση της ΑΕΚ να διατηρήσει τον παίκτη στις τάξεις της είναι μεγάλη.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική έκβασης της υπόθεσης του Λιθουανού και αν η νέα σεζόν θα τον βρει και πάλι στην Ελλάδα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Την περσινή σεζόν με τα κιτρινόμαυρα μέτρησε 17.3 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ κατά μέσο όρο στο Basketball Champions League, ενώ στη Stoiximan Basket League σκόραρε κατά μέσο όρο 15.5 πόντους, αριθμοί που δείχνουν την επίδρασή του στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ