EUROLEAGUE

Kρατάει Ζοζούλιν η ΤΣΣΚΑ

Kρατάει Ζοζούλιν η ΤΣΣΚΑ

Τις υπηρεσίες του στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα συνεχίσει να προσφέρει ο Αλεξέι Ζοζούλιν, καθώς η "ομάδα του στρατού" του έδωσε νέο συμβόλαιο, διάρκειας 1+1.

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλεξέι Ζοζουλίν ανακοίνωσε η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ, με τον Ρώσο φόργουορντ να υπογράφει νέο μονετές συμβόλαιο με option ανανέωσης για ένα χρόνο (1+1).

Ο 31χρονος Ζοζούλιν βρέθηκε στην ΤΣΣΚΑ από την Σπάρτακ πριν από δύο χρόνια και την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 45 συμμετοχές, έχοντας κατά μέσο όρο 1.6 πόντους, 1.0 ριμπάουντ, 0.4 ασίστ, 0.2 κλεψίματα και 0.2 μπλοκ σε 7.3 λεπτά παιχνιδιού. Στα τρίποντα το ποσοστό ευστοχίας του έφτασε το 41.4% (12 στα 29). Πραγματοποίησε επίσης δύο εμφανίσεις στην Εuroleague, πετυχαίνοντας 0.8 πόντους κατά μέσο όρο.

Αναφερόμενος στην ανανέωση του συμβολαίου του Ρώσου, ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε: " Ο Αλεξέι δουλεύει σκληρά και έχει εμπειρία με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ. Συναντηθήκαμε στην Μόσχα και είδα ότι θέλει να είναι ανταγωνιστικός και να βοηθήσει την ομάδα στο μέλλον. Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί".

Από την πλευρά του ο παίκτης τόνισε ότι θέλει φέτος να είναι πιο ενεργός: " Είμαι χαρούμενος που θα μείνω. Πιστεύω ότι την ερχόμενη σεζόν θα έχω την ευκαιρία να μπαίνω συχνότερα στην δράση .Δεν θέλω να μένω στον πάγκο, περιμένω να αποδείξω στον νέο κόουτς την ετοιμότητα μου να βοηθήσω την ομάδα, όχι μόνο στις προπονήσεις"

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ