ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρίση μέσα και έξω από το γήπεδο

Κρίση μέσα και έξω από το γήπεδο
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Tριγμoϊ λόγω ήττας και εμφάνισης Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια. Παρέμβαση Παύλου

H κρίση πάντως στον Παναθηναϊκό είναι βαριά και οι τριγμοί για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου μεγάλοι... Όχι τόσο γιατί ο νεαρός παράγοντας μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες (λογικό είναι, μετά από τη δεύτερη ήττα) όσο για το γεγονός ότι εμφανίστηκε στο γήπεδο μετά τη λήξη του αγώνα, καθώς έμαθε το αποτέλεσμα ενώ βρισκόταν σε μια κοινωνική υποχρέωση!
Όπως σημείωσε από τα ξημερώματα το Sport24.gr, μετά τη λήξη του αγώνα υπήρχε έντονος προβληματισμός στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε καταβεβλημένος αλλά και οργισμένος από την κακή εμφάνιση. Μίλησε για λίγο στους παίκτες, οι οποίοι ζήτησαν συγγνώμη για το κακό πρόσωπο που παρουσίασαν.

Ξαφνικά, εμφανίστηκε μαινόμενος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που με βαριές εκφράσεις αλλά και υποσχέσεις του στυλ "δεν θα αφήσω τον Ολυμπιακό να πάρει τους τίτλους" άφησε τους περισσότερους από τους μπασκετμπολίστες με ανοιχτό το στόμα.

Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας " Η Πράσινη" (ιδιοκτησίας της οικογένειας Γιαννακόπουλου) που κυκλοφόρησε με τίτλο "Πετάξτε τις φανέλες". Υπάρχουν αντιδράσεις, ακόμη και στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού, που ναι μεν είναι απογοητευμένοι από τις τελευταίες εμφανίσεις, θεωρούν, ωστόσο, υπερβολική την ολομέτωπη επίθεση κατά της ομάδας που όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει επάγγελμα την κατάκτηση των τίτλων.

Λέγεται, μάλιστα, ότι ετοιμάζεται και σχετική ανακοίνωση από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών.

Η στάση του Ομπράντοβιτς

Πιο ενδιαφέρον έχει η στάση του ίδιου του Ομπράντοβιτς, που παρακολούθησε τα τεκταινόμενα χωρίς να επέμβει. Μετά τον αγώνα πάντως, φρόντισε να καλύψει τους παίκτες του, κυρίως γιατί διαισθάνεται ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τα οποία προσπαθεί να λύσει μιλώντας διαρκώς με τους συνεργάτες του.

Γι αυτό και την Πέμπτη το βράδυ, έβλεπε το βίντεο μαζί με τον Δημήτρη Ιτούδη, παρέα με τον Μάνο Παπαδόπουλο αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη που έφυγε τελευταίος από τα αποδυτήρια.

Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο προπονητής του ΠΑΟ (που δεν είναι και ...κανένα παιδάκι) μετά την επίθεση στα αποδυτήρια. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι και ο ίδιος ο Ομπράντοβις δέχεται τα πυρά της κριτικής για τις επιλογές του, είτε το καλοκαίρι, είτε μέσα στη σεζόν...

Παύλος: Δεν υπογράψαμε συμβόλαιο με τις νίκες!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εν τω μεταξύ, παρενέβη ραδιοφωνικά στο όλο θέμα και με δηλώσεις που έκανε στον "Sport FM" υπογράμμισε: " Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν στενοχωρήθηκα από το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, είναι θέμα του Ομπράντοβιτς και των παικτών να βρουν τις λύσεις στα όποια προβλήματα και να προχωρήσουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να πολεμάει. Από την άλλη, κανείς δεν υπογράφει συμβόλαιο με τις νίκες".

Ο κ. Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε για την υπόθεση της ανάληψης της προεδρίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το ερχόμενο καλοκαίρι: "Δεν με ενδιαφέρει ο προεδρικός θώκος" είπε και το...επανέλαβε δυο φορές.




















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ