ΑΡΗΣ

Κρίσιμες μέρες για Πάλμα

Κρίσιμες μέρες για Πάλμα
INTIME SPORTS

Μετά από έναν χρόνο απουσίας ο Άρης επέστρεψε και πάλι στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ ωστόσο αυτό που προβληματίζει πλέον είναι αν ο Πέτρος Πάλμας είναι διατεθειμένος να πάρει το 30% των μετοχών στην ΚΑΕ

Μία περσινή απουσία που είχε να κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό όπως φάνηκε εκτός από την αλλαγή τριών τεχνικών - Ματσόν, Κατσικάρης και Μπλατ – στα αποτελέσματα τα οποίαν έφερε ο Άρης επί της παρουσίας του Μπλατ.

Σε ένα διάστημα όπου ο νυν τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν μπόρεσε όπως αποδείχθηκε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης για την επιλογή τους.

Κάτι που δεν συνέβη σε καμία περίπτωση φέτος μετά την αλλαγή της λανθασμένης όπως αποδείχθηκε εκ της πορείας επιλογής του Σαρόν Ντρούκερ με την έλευση του Λευτέρη Σούμποτιτς που πέτυχε σε διάστημα μικρότερο των τριών μηνών να αλλάξει πολλά στις τάξεις της ομάδας.

Αυτό που απομένει από εδώ και στο εξής πέραν του αγωνιστικού είναι αν στην διάρκεια της εβδομάδας θα δρομολογηθούνε τελικά εξελίξεις όσον αφορά το μετοχικό και συνάμα διοικητικό κομμάτι της ΚΑΕ Άρης.

Η αρχή έγινε ουσιαστικά το μεσημέρι της Παρασκευής στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταξύ δύο μελών της ΣΑΡΙΣΑ, δύο της ΓΕΝΕΣΙΣ, ενώ κοινού παρονομαστή και του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Άρης, Πέτρου Πάλμα.

Σε αυτήν ο τελευταίος έδειξε θετικός στο να πάρει στην κατοχή του ένα ποσοστό της τάξης του 30% των μετοχών της ΚΑΕ Άρης και διατεθειμένος να βάλει ένα ποσό ακόμη και της τάξης του 1.000.000 ευρώ.

Ωστόσο «αγκάθι» στο ενδεχόμενο της εμπλοκής του σύμφωνα με πληροφορίες έχει να κάνει με ένα συγκεκριμένο άνοιγμα που υπάρχει με τα πάντα να ξεκαθαρίζουν μέχρι την Τετάρτη.

Για τον λόγο εξάλλου αυτό και μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο, το οποίο παρακολούθησε ο Πέτρος Πάλμας όπως και εκείνο της περασμένης Τετάρτης στο κλειστό του Αγίου Θωμά, υπήρξε ενημέρωση από τα δύο μέλη της ΣΑΡΙΣΑ για το τι είχε συζητηθεί στην συνάντηση της Παρασκευής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ