ΑΡΗΣ

Κριτήριο η μαγνητική για Ταπούτο

Κριτήριο η μαγνητική για Ταπούτο
INTIME SPORTS

Εκτός του Μπρένταν Ουίντερς και η συμμετοχή του Χρήστου Ταπούτου είναι εξαιρετικά αμφίβολη για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Το τρίτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών των πλέι οφ με κριτήριο για την συμμετοχή του διεθνή φόργουορντ του Άρη να αποτελεί το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε το πρωί.


Ο Ταπούτος υπέστη μία κάκωση στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να είναι αμφίβολη όπως και του Ουίντερς που δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει ακόμη την θλάση που είχε υποστεί στην γάμπα στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (19/05).

Επόμενο είναι ο Λευτέρης Σούμποτιτς να ευελπιστεί σε θετικό αποτέλεσμα της μαγνητικής ώστε να μπορεί να υπολογίζει στον διεθνή φόργουορντ για μία ακόμη λύση κυρίως για την περιφέρειά του.


Σε θέσεις όπου σίγουρα θα υπάρχει ο Κώστας Σλούκας που και στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς είχε θετικό πρόσημο για τον Άρη και μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού και την επίτευξη του 1-1 έδωσε το σύνθημα για το τρίτο παιχνίδι.


"Πάμε και πάλι να παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα αλλά παίζοντας με σοβαρότητα μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι", υποστήριξε ο διεθνής πλέι μέικερ του Άρη που για το 1-1 δήλωσε: "Για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε ότι η σειρά είναι δύσκολη με όλα τα παιχνίδια να κρίνονται και θα κριθούνε στις λεπτομέρειες.


Στο παιχνίδι αυτό στην έδρα μας και με την συμπαράσταση του κόσμου μας είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση στο τέλος όπως και γενικότερα στα κρίσιμα σημεία και με καλή ομαδική άμυνα πάνω στον Μάρσαλ φθάσαμε στην νίκη", προσθέτοντας σχετικά: "Μία άμυνα που θα αποτελέσει το βαρόμετρο για μας και στην συνέχεια της σειράς γιατί πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ και του πρωταθλήματος και η απόδοσή του είναι βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ".


Κι όσο για τον Μπόμπι Μπράουν συμφώνησε με τον Σλούκα λέγοντας: " Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλή άμυνα και σταματήσαμε τον Μάρσαλ. Μαζέψαμε τα ριμπάουντ και στην επίθεση παίξαμε ομαδικά και αυτό ήταν το κλειδί για εμάς χωρίς κανείς στην ομάδα να πίστευε ότι θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Τώρα η σειρά είναι στο 1-1 και πάμε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ όπου θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να είμαστε καλύτεροι από ότι στο πρώτο παιχνίδι".


Αναφερόμενος στο κυνήγι της 3 θέσης της τελικής κατάταξης είπε: "Θέλουμε να πάρουμε την τρίτη θέση και θα παλέψουμε όλοι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις. Αυτός είναι ο δρόμος.


Να παίζουμε ομαδικά για να φτάσουμε στην νίκη χωρίς να κάνουμε λάθη όπως στο προηγούμενο παιχνίδι που είχαμε 15 και να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα στοιχεία που θα μας οδηγήσουνε στην νίκη", για να καταλήξει: "Μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας. Κοντέψαμε να το κάνουμε μια φορά και μπορούμε να το κάνουμε πάλι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ