ΑΡΗΣ

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας
Τσαλδάρης

Κυκλοφόρησαν την Τρίτη τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Στο μεταξύ μετά την ανακοίνωση των πρώτων μεταγραφών κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας ο Άρης θα έχει στόχο την επιστροφή στην Ευρωλίγκα και τη συμμετοχή στο Final-8 του ULEB Cup.
Η ανακοίνωση της διοίκησης ανέφερε: "Σε μια ακόμη αγωνιστική περιόδο με υψηλούς στόχους και απαιτήσεις όπως θα είναι η σεζόν 2008-09, σύμμαχος της αγαπημένης μας ομάδας πρέπει να είστε για μια ακόμη φορά εσείς γεμίζοντας το Αλεξάνδρειο σε κάθε αγώνα της, είτε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, είτε στο ULEB Cup".

" Η δύναμη του Άρη πηγάζει από τον λαό του και με την μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας θα έχετε συμβάλλει καταλυτικά στην δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα αγωνίζεται πάντα σε ένα κατάμεστο Αλεξάνδρειο, όπως ακριβώς αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου".

Όσον αφορά στις τιμές είναι για όλες τις... τσέπες αφού το φθηνότερι κοστίζει 100 ευρώ και το ακριβότερο 2.000.

*Οι κάτοχοι των περσινών εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν δικαίωμα να διατηρήσουν το κάθισμα τους μέχρι τις 31/07/2008 ανανεώνοντας την συνδρομή τους.

*Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες για το Ελληνικό πρωτάθλημα και τα Play Off, καθώς και για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο ULEB Cup.

*Οι κάτοχοι αποκλειστικά των Εισιτηρίων Διαρκείας PLATINUM της θύρας 2-3 αποκτούν δικαίωμα χρήσης της αίθουσας VIP (οπού σε ευχάριστο διαμορφωμένο χώρο προσφέρεται πλήρης μπουφέ, καφέ, ποτό) πριν, κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, και μετά του κάθε αγώνα.

*Για παιδιά έως 12 ετών προσφέρεται παιδικό διαρκείας με έκπτωση 50% σε κάθε θύρα πλην της 5-6.

*Για την εξασφάλιση της θέσης απαιτείται προκαταβολή 50%

*Προσφέρεται δυνατότητα εξόφλησης με έως 6 άτοκες δόσεις με την χρήση πιστωτικής κάρτας

*Τα εισιτήρια της θύρας 5-6 είναι περιορισμένα σε αριθμό.

Άρης ενιαίος και στα εισιτήρια
Όσο για τα ενιαία διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν θα κοστίζουν 570 ευρώ και με αυτά οι οπαδοί θα μπορούν αν πηγαίνουν σε όλους τους αγώνες μπάσκετ, ποδοσφαίρου και βόλεϊ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ αναφέρευαι: "Ο Άρης είναι ενιαίος και το αποδεικνύει. Για πρώτη φορά θα δίνεται φέτος η δυνατότητα στους φιλάθλους του συλλόγου να αγοράσουν ένα κοινό εισιτήριο διαρκείας που θα ισχύει τόσο για την ομάδα ποδοσφαίρου, όσο για την ομάδα μπάσκετ, αλλά και την ομάδα βόλεϊ"!

"Τώρα όλοι οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν τον Άρη, να έρθουν κοντά και στις τρεις μεγάλες ομάδες του συλλόγου και ταυτόχρονα να εξασφαλίσουν μία σημαντική έκπτωση της τάξης των 90 ευρώ".

"Το ενιαίο εισιτήριο διαρκείας θα κοστίζει 570 ευρώ και θα δίνει πρόσβαση στη Θύρα 2 του Κλεάνθης Βικελίδης, στις Θύρες 7,8,9,10 του Αλεξάνδρειου Μελάθρου για όλους τους αγώνες του Άρη στο ελληνικό Πρωτάθλημα (συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες της ομάδας στα πλέι οφς), καθώς επίσης και στο ULEB Cup, αλλά και σε όλες τις Θύρες για τους αγώνες της ομάδας μας στο βόλεϊ".

Είναι τρελός ο Ιταλός!
Οι παλιές αγάπες μένουν παντοτινές. Αυτό συμβαίνει ανάμεσα στους φιλάθλους του Άρη και τον Μάριο Μπόνι. Όσα χρόνια και αν περάσουν αυτή η αμοιβαία αγάπη παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο και μεγαλώνει ολοένα περισσότερο.

Ο τρελό Ιταλός που αγαπήθηκε από τον λαό του Άρη όσο λίγοι καλαθοσφαιριστές που φόρεσαν την κιτρινόμαυρη φανέλα επέστρεψε σήμερα στην Θεσσαλονίκη έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια για να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Χαλκιδική και η παρουσία του δεν θα μπορούσε με τίποτα να περάσει απαρατήρητη. Ειδικότερα από τον SUPER 3 που έσπευσε να τον καλέσει στα γραφεία του κεντρικού συνδέσμου ετοιμάζοντας του μια μικρή γιορτή για να τον τιμήσει, ως μια ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης για τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στον ΑΡΗ συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς το 1997, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας το 1998.

Ήταν περίπου 20:30 όταν ο Μάριο Μπόνι συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του SUPER 3 έφτασε στα γραφεία του συνδέσμου και με το που έγινε αντιληπτός από τον κόσμο που τον περίμενε επικράτησε πανδαιμόνιο.

" Είναι τρελός, είναι τρελός ο Ιταλός!", άρχισαν να τραγουδούν ξανά προς τιμήν του περίπου 100 φίλοι του ΑΡΗ που περίμεναν καρτερικά για να τον δουν ξανά ή ακόμη και για πρώτη φορά από κοντά και εκείνος το απολάμβανε με την ψυχή του. Σε κάποια στιγμή μάλιστα άρχισε και ο ίδιος να σιγοτραγουδάει το συγκεκριμένο σύνθημα που δονούσε κάποτε το Αλεξάνδρειο προς τιμήν του, ενώ ως καλός οργανωτής κερκίδας έδωσε το έναυσμα για ένα άλλο σύνθημα που όσα χρόνια και αν πέρασαν του έχει μείνει χαραγμένη στην μνήμη: " Κίτρινε θεέ μου, κίτρινε θεέ μου πίνω και για σένα τραγουδώ", τραγουδούσε σε άπταιστα ελληνικά προκαλώντας συγκίνηση στους φίλους του Άρη που δεν του χάλασαν φυσικά το χατίρι. Ένας μάλιστα έδωσε στον "μπόμπερ" των ευρωπαϊκών γηπέδων έναν πυρσό και εκείνος χοροπηδούσε κρατώντας τον σαν μικρό παιδί. Το καλύτερο όμως ήταν όταν μπροστά του πέρασε ένα τύμπανο. Όπως παλιά ο τρελός Ιταλός πήρε τη μπαγκέτα και άρχισε να χτυπάει το τύμπανο ανασύροντας στη μνήμη όλων στιγμές από το ένδοξο παρελθόν, όπως και τότε που χτυπούσε με δύναμη το τύμπανο έπειτα από μια επιτυχία του Άρη δίνοντας ρυθμό στην κερκίδα. Φορούσε βέβαια και την κατάλληλη ενδυμασία.?

Μια κίτρινη φανέλα του Άρη την οποία του πρόσφερε ο φροντιστής της ομάδας μας, Γιάννης Νικητάκης και η οποία ανέγραφε το νούμερο 15, αλλά και το όνομα του. Η κίνηση αυτή είχε αγγίξει συναισθηματικά σε μεγάλο βαθμό τον Μπόνι που αγκάλιασε και φίλησε τον Γιάννη Νικητάκη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: " Νιώθω την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά από συγκίνηση τόσο επειδή βρίσκομαι εδώ στα γραφεία του SUPER 3 με τόσους φιλάθλους του ΑΡΗ που ήρθαν εδώ για μένα, όσο και για το γεγονός ότι φοράω ξανά την φανέλα της ομάδας", έλεγε ο σούπερ Μάριο για όλα αυτά που ζούσε και συνέχισε: " Είμαι χαρούμενος που ήρθα ξανά στην Θεσσαλονίκη μετά από δέκα χρόνια. Αυτή η πόλη και η Ελλάδα γενικότερα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Να σας πω την αλήθεια έχω ένα όνειρο: Να έρθω κάποια στιγμή να μείνω ξανά εδώ πέρα, αλλά και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον ΑΡΗ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα λειτουργώντας κάτι σαν σκάουτερ γι? αυτήν ανιχνεύοντας παίκτες σε όλη την Ευρώπη που θα είναι ικανή να τον βοηθήσουν. Πέρασα πολύ όμορφα τα δύο χρόνια που αγωνίστηκα στον ΑΡΗ και όλα αυτά που έζησα δεν γίνεται να τα ξεχάσω".

Αρκετοί αναρωτιόντουσαν πως γινόταν και θυμόταν μετά από τόσα χρόνια όχι απλά μερικές ελληνικές λέξεις, αλλά ένα ολόκληρο σύνθημα! " Παλιά θυμόμουν ακόμη περισσότερα, αλλά περάσανε δέκα χρόνια οπότε είναι λογικό να μην τα θυμάμαι όλα", εξήγησε ο 45χρονος (αν και μοιάζει για πολύ νεότερος) άσος που τόνισε ωστόσο ότι: " Έτσι και μείνω τρεις εβδομάδες στην Θεσσαλονίκη, να είστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε με τα ελληνικά μου"!.

Ο Μάριο Μπόνι δεν παρέλειψε επίσης να κάνει ειδική μνεία σε έναν άλλον Ιταλό που και αυτός πρόσφερε πολλά στον Άρη. Ο λόγος βεβαίως για τον Αντρέα Ματσόν με τον Μπόνι να στάζει? μέλι για τον νέο κόουτς των "κίτρινων": " Είναι ένας εξαιρετικός κόουτς, αλλά και άνθρωπος. Έκανε πολύ καλή δουλειά στα δύο χρόνια που εργάστηκε στον Άρη και μετά από ένα μικρό διάλλειμα στην Φορτιτούντο Μπολόνια επέστρεψε και είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει τον Άρη να φτάσει σε νέες επιτυχίες".

Η γιορτή προς τιμήν του Μπόνι δεν είχε τελειώσει, αφού στην συνέχεια έκανε μια μικρή περιήγηση στα γραφεία του συνδέσμου, ενώ αναφώνησε: " Υπέροχο"!, όταν είδε τρία κάδρα όπου απεικόνιζαν την ομάδα του Άρη που κατέκτησε πριν 11 χρόνια το Κύπελλο Κόρατς στην Προύσα, τον τότε αρχηγό της ομάδας Ντίνο Αγγελίδη να βγαίνει από το αεροπλάνο που μετέφερε στην Θεσσαλονίκη τους θριαμβευτές σηκώνοντας ψηλά το βαρύτιμο τρόπαιο, αλλά και χιλιάδες κόσμου να πανηγυρίζει στον Λευκό Πύργο για το μεγάλο αυτό γεγονός.

Τότε ο Πρόεδρος του SUPER 3 Γιάννης Σαουρίδης μετέφερε με την συμβολή του Γιάννη Νέγρη που βοήθησε στην μετάφραση το παρακάτω μήνυμα προς τον Ιταλό παλαίμαχο πλέον καλαθοσφαιριστή: " Για να καταλάβουν όλοι τον λόγο που φέραμε αυτόν τον άνθρωπο στα γραφεία μας θέλω να πω το εξής. Πέρα από ένας σπουδαίος καλαθοσφαιριστής που βοήθησε αγωνιστικά την ομάδα μας, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τότε που ήρθαμε στο αεροδρόμιο λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να τον αποτρέψουμε να φύγει και ο ίδιος τελικά έμεινε με την δική του θέληση στην Θεσσαλονίκη βοηθώντας τον Άρη μας να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσουμε ποτέ και θα έχουμε αυτόν τον άνθρωπο στην καρδιά μας γιατί και αποδεδειγμένα αγάπησε τον Άρη".

Στον επίλογο της γιορτής προς τιμήν του ο Μπόνι επισκέφτηκε και την μπουτίκ του συνδέσμου όπου έλαβε ως δώρο ένα κίτρινο μπλουζάκι και ένα κίτρινο καπελάκι, ενώ αναγνωρίστηκε παράλληλα ως επίτιμο μέλος του SUPER 3. Αυτό ήταν απλά η αρχή, αφού όπως είπε και ο ίδιος ο Μάριο: " Τώρα που σταμάτησα από την ενεργό δράση, θα έχω την δυνατότητα να έρχομαι συχνότερα στην Θεσσαλονίκη".
















































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ