ΑΡΗΣ

Κυκλοφορούν τα διαρκείας του Άρη

Κυκλοφορούν τα διαρκείας του Άρη

Την Τρίτη (1/7) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων της ΚΑΕ Άρης με την ομάδα να καλεί τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της στην προσπάθεια που ξεκινά.

Με βασικό στόχο την οικονομική ενίσχυση και αγωνιστική εξυγίανση ξεκινά την Τρίτη (1/7) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με οδηγό όπως αναφέρει τον Νίκο Γκάλη, ζητά από τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί έμπρακτα δίπλα στην προσπάθεια του συλλόγου να αναρριχηθεί ξανά στην κορυφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου και καλεί τους φιλάθλους να συστρατευθούν στην προσπάθεια της οικονομικής και αγωνιστικής εξυγίανσης της ομάδας μας.

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι αναγκαία η συσπείρωση του κόσμου και η έμπρακτη απόδειξη της αγάπης του. Το ταξίδι της επιστροφής του Αυτοκράτορα στην κορυφή ξεκινά. Με τον Νίκο Γκάλη μπροστάρη, με το Nick Galis Hall να θυμίζει κάτι από τα παλιά, καθώς οι πάγκοι των ομάδων επανέρχονται στην πλευρά του γηπέδου που υπήρχαν όταν ο ΑΡΗΣ ήταν κυρίαρχος, με τα 21 λάβαρα και την φανέλα με το Νούμερο 6 να κυματίζουν περήφανα στο ταβάνι, ζητάμε από κάθε Αρειανό να «κλείσει» τη δική του θέση."

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ