ΑΡΗΣ

Λάλιτς, ο αντί - Λάμποβιτς

Λάλιτς, ο αντί - Λάμποβιτς
Λάλιτς

Ο Γιούρε Λάλιτς θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Ντράγκαν Λάμποβιτς στον Άρη

Το ότι ο Λάμποβιτς δεν είναι στα πλάνα του Μπλατ ήταν γνωστό σχεδόν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει βρεθεί και η ομάδα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Σέρβου σέντερ.
Πρόκειται για την ισραηλινή Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν με τον προπονητή της, Όντετ Κάτας, να αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Σκοπός της παρουσίας του είναι να συζητήσουν με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, αλλά και με τον ίδιο τον Λάμποβιτς, το ενδεχόμενο δανεισμού του μέχρι το καλοκαίρι.

Από τη στιγμή που δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα και ο Σέρβος σέντερ του Άρη τα βρει με την Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση του αντικαταστάτη του.

Ο τελευταίος φέρεται να έχει βρεθεί και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Γιούρε Λάλιτς. Ο 24χρονος διεθνής Κροάτης σέντερ με ύψος 2.09μ. που προ ημερών έμεινε ελεύθερος από την βελγική Σαρλερουά, δεν αποκλείεται να έρθει τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστεί από τον Μπλατ.

Στα συν του Λάλιτς θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει εμπειρία από το Eurocup, καθώς έχει αγωνιστεί με τις Ζαντάρ (2004-2005 και 2007-2008) και Σαρλερουά (πέρυσι). Όπως και να έχει όμως, αυτό που προέχει για τον Άρη είναι να λυθεί πρώτα το συμβόλαιο του Λάμποβιτς και ακολούθως να κινηθούν οι διαδικασίες για τον αντικαταστάτη του.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ