ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λαρεντζάκης: "Έχουμε καλή χημεία και πάμε για το καλύτερο"

Λαρεντζάκης: "Έχουμε καλή χημεία και πάμε για το καλύτερο"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για την καλή προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων και για την ψυχολογία στα ενδότερα της.

Το φιλικό με τη Σερβία αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για την Εθνική Ελλάδας πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να εξηγεί γιατί υπάρχει αισιοδοξία και πίστη στο εσωτερικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Για το τι περιμένουμε από την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Έχουμε ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι στη Σερβία. Θεωρώ ότι θα δείξει αρκετά τις δυνατότητές μας και ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά, έχουμε καλή χημεία και πάμε εκεί για το καλύτερο".

Για τον όμιλο: "Είναι πάρα πολύ δύσκολο ο όμιλος, αλλά γενικά είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό, οπότε είμαστε και εμείς συγκεντρωμένοι στον στόχο μας".

Για την τελετή της έναρξης: "Είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία και θέλουμε να το ζήσουμε με τα παιδιά. Εννοείται πως θα πάμε".

Για τη μεγάλη σεζόν: "Έχουμε συνηθίσει πλέον σε αυτούς τους ρυθμούς. Αυτή είναι η δουλειά μας. Είναι μια μεγάλη τιμή να φοράς τη φανέλα της Εθνικής και να εκπροσωπείς τη χώρα σε τόσο μεγάλα τουρνουά. Πιστεύω ότι στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή μόνο η κούραση δεν υπάρχει. Έχουμε μπροστά μας έναν στόχο και μια μεγάλη περιπέτεια".

Για το αν έχει τεθεί συγκεκριμένος στόχος: "Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συγκεκριμένα το επόμενο που έχουμε μπροστά μας για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".

Για το αν όλα μπορούν να γίνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Οι Εθνικές ομάδες είναι πάντα ιδιαίτερες γιατί έχουν ταλέντο, χημεία, παίζει η κάθε μία το δικό της μπάσκετ και είναι επικίνδυνη η κάθε ομάδα".

Για τους NBAερ που βρίσκονται στα ρόστερ των αντιπάλων: "Το κίνητρο είναι ούτως ή άλλως μεγάλο όταν βρίσκεσαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα το ποιος είναι ο αντίπαλος, δεν μας απασχολεί καθόλου. Ξέρουμε ότι όλοι είναι δύσκολοι, το επίπεδο είναι υψηλό. Το ξέρουμε. Είτε NBA, είτε EuroLeague ή EuroCup ή BCL, πάμε εκεί με έναν στόχο και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να πετύχουμε πάρα πολλά για την Ελλάδα".

Για τον τραυματισμό του: "Το χέρι μου είναι όλο και καλύτερα και ελπίζω όταν έρθουν τα επίσημα να μην με ενοχλεί καθόλου"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ