ΛΑΥΡΙΟ

Λαύριο: Ανακοινώθηκε η ανανέωση του Γόντικα

Λαύριο: Ανακοινώθηκε η ανανέωση του Γόντικα
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Το Λαύριο ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κωστή Γόντικα (30 χρόνων, 2,06 μέτρα).

Η προετοιμασία του Λαυρίου για τη νέα σεζόν (2024/25) έχει, ήδη, αρχίσει, με τον σύλλογο να ανακοινώνει το μεσημέρι της Τρίτης την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κωστή Γόντικα (30 χρόνων, 2,06 μέτρα).

Ο Γόντικας - που έχει φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού, του Απόλλωνα Πάτρας, του Ήφαιστου Λήμνου, του Περιστερίου, της ΑΕΚ, του Ιωνικού Νίκαιας, της Πίτεστι, της Καρδίτσας και του Κολοσσού Ρόδου - υπέγραψε συμβόλαιο με το Λαύριο τον Δεκέμβριο του 2023.

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε μετά από τη νέα συμφωνία των δύο πλευρών και δήλωσε πεπεισμένος ότι θα δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα τη νέα χρονιά: “Νομίζω ότι έχουμε αφήσει κάτι στη μέση από την προηγούμενη χρονιά στο Λαύριο. Ήθελα εξαρχής να παραμείνω στην ομάδα, νιώθω πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή που έγινα μέλος της και στόχος μου ήταν να παίξω ξανά εδώ. Πέρασα μια αρκετά δύσκολη περίοδο με τον σοβαρό τραυματισμό μου στο χέρι, αλλά πλέον είμαι πολύ καλά και προετοιμάζομαι για την επόμενη χρονιά.

Είμαι πεπεισμένος ότι θα δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα παλεύει όλα τα παιχνίδια και θα έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο κάθε φίλαθλος να βλέπει από την ομάδα του. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα λιγότερο από σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο, για να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα χαίρονται όλοι να βλέπουν”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γόντικας είχε υποστεί κάταγμα στον δεξιό καρπό και έχασε μέρος των αναμετρήσεων του Λαυρίου. Κατέγραψε 7.6 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ ανά 17.6 λεπτά μέσο όρο σε οκτώ ματς.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ